- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz Memmaao #46755 üzenetére
Nem tudom mennyivel találkoztál de ez így kategórikusan biztosan nem igaz.
Ahogy írtam itt van rögtön egy modularom 2500db-al és azt mondom, hogy elemekből nem mondod meg minőség alapján, hogy ez másolat összesen pár darabot kivéve. Legoban meg ugyanúgy előfordul minőség szórás, lásd szín vagy öntési hibák. Vagy lazaság-szorosság, már erről is írtam, hogy én is voltam rossz véleményen aztán ugyanaz fogadott egy 50k-s eredeti szettnél, hogy a gyerek nem tudja összerakni és szétszedni annyira szoros, színeltérések mellett.Mould Kingem van talán meg vmi noname, ill. elemek külön, szintén nyilván semmi márka... azok is többnyire rendben, olyan szinten, hogy a feliraton kívül nem látsz/érzel különbséget. Sőt, arra is írtam korábban példát, hogy öntési egyenetlenségen fanyalogtam a kínainál, majd előkerestem egy eredetit és még nagyobb "húzás" volt az adott elemen az öntés mellett.
A Mustangról már megmondanád mert van ahol enyhén feszül, ill. pár gyengébb felületű alkatrész. De ez is olyan amire 1500db-nál nem mondanám azt 10-ig számolva, hogy ez kuka az egész. Vagy valahogy egészen máshogy matekozunk... pedig én sem úgy számolok azért, hogy ha az elemek/illeszkedések fele kuka akkor még mindig félig jó a készlet. 5-10% elem vagy illesztési hibától már nálam is kukában végezné de amit láttam legrosszabbat ettől is nagyon messze van. A többi meg inkább a majdnem hibátlanhoz közel.A minőség biztosan jobban szór de inkább készletek között mint azon belül.
szerk: Van Xiaomi robotunk is, annál is volt 1-2 apróbb hiba. De pl. a modular jobb volt nála minőségi építésben.
Mindegyikhez volt rendes, papíros leírás. A házét megnéztem direkt az eredetivel összehasonlítva mert nekem új volt a modular sokelemes/kevés lépéses leírása de képről képre ugyanaz volt mint az eredeti.
Szöveget meg nem tudom hol nézel, az eredetiben is piktogramok vannak max, hogy mit hogyan és hogyan ne...Ja és még egy szett volt, az már nincs meg ezért kifelejtettem. A tehervonat. Ebből vettem egy eredetit mert a vezérlés kompatibilitás fontos volt. Elemekre az is teljesen rendben volt, az elektronika része gyengébb volt, de a fő ok a kompatibilitás hiánya volt az eladásnál. A füzet ott is egy az egyben ugyanaz volt, méret, tartalom, papír, színek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest