- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #23600 üzenetére
igen, de ott 'nulla' van, ergo nincs éppen feltöltve, a peeron jobb lesz
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz tPedro_ #23558 üzenetére
közben már javították, úgyhogy marad az 1 Percival Graves dobozonként, mivel a csáje hp fan, így nálunk evidens lesz a teljes sor, de simán lehet, hogy duplán szerzem majd be az egészet..
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #23548 üzenetére
képek jöhetnek ide, aztán majd segítünk, hogy mi az
ps. 'az egyéb hasznos linkek' alatt van egy pár oldal, de csak kép alapján nehezebb, mert legalább az évet meg a témakört jó tudni hozzá.
@turikoczka: akkor Percival lesz a joker
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
japó cseresnye fa Lego módra , sajnos fészbukos link, de megéri
-
LÁZ
Topikgazda
hell yeah.....
Bár a hűtőrács feletti részt vhogy jobban összehozhatták volna a motorháztetővel, hogy homogénebb legyen, de sztem így is rendben van. De úgy is jönnek majd a leak képek a dobozról is, hamár ez előkerült.
ps. az meg külön öröm lenne, ha a vip early access-ben járna a kártya, és nem csak a 18.ai Leszter boltos special eventkor.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz turikoczka #23513 üzenetére
gondolom a Store-ban, mert hivatalosan majd csak valamelyik júliusi vip early access-ben lesz benne e
-
LÁZ
Topikgazda
válasz turikoczka #23452 üzenetére
na, majd a csájénak jó lesz ajcsiba
ps. nincs valakinek pár napra kölcsönbe egy kártyafüggetlen telója?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz turikoczka #23418 üzenetére
a kezem nem érte utól a kobakot, természetesen júliusra gondoltam
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #23414 üzenetére
db5-re tippelgetett a nép, de ezek szerint újabb variáns lesz...tán
ps. hamar kiderül sztem, mert júniusban 2 vip-es early access is lesz, valszeg ez az egyik, a másik meg lehet herripotter vagy akármi
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #23410 üzenetére
ha eu viszonylatban nézzük, akkor ott sztem mind1, mivel fizetések terén is más a leányzó fekvése, így a vip pont+ajándék csak bónusz, nem számolgatják, max ha pl falcont akar az ember. Ha mo-t nézzük ott sztem inkább az ajándék lehet a mérvadó, bár ugye itt van 'nekünk' nyíregyháza, ergo onnan rengeteg cucc kerül a fészbukos csoportokba, bolti, és ajándék készlet is, így ínkább ott keresgél mindenki, mint a sah-ban, de sztem ha dupla pontos időszak van, azért páran rendelnek vmit, max eladják utána.
nekem pont is, ajándék is, rendelgetek másoknak is, így én jobban szoktam kijönni a pontokkal, mintha fészbukon venném, bár az Andersenes könyvről pont lecsúsztam, így az fészbukos biznisz lesz magában, de pl az új creatoros 007 Aston biztos Sah-os vásárlás lesz nálam.
-
LÁZ
Topikgazda
összefoglaló update: +Június 30-Július 7. dupla vip pont
-
LÁZ
Topikgazda
csinoska
-
LÁZ
Topikgazda
bázz o-O
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #23293 üzenetére
a shop-ot külön is meg tudod venni, mert bár ajándéknak volt híresztelve, de aztán normálisan árulták a SAH-ban is, store-ban biztos van, meg sztem fészbukon is előkerül belőle pár, majd nekem is le kéne vadásznom 1-2 darabot belőle.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
sztem nem para, mondanám, hogy kb minden
de amiket biztos keresni fognak, azok a
modularok
sw ucs-ek, slave-snowspeeder stb
ideas vonalból az érdekesebbek
gyűjthető figurákból a 18as széria, ha sikerül teljes sort megcsípni a rendőrrel együtt
city-ben a vonatos készletek tartják az árukat
plusz vadászhatsz bricklinken/ebay-en limitált figurákat, chrome trooper/dart vader/c3po, 30.évfordulós fehér boba fettdióhéjban
ps. ezen az oldalon is van némi info a visszavonultatásra esélyes készletekről.
De nálunk RedBull a nagy gyűjtögető, privátban biztos segít elindulni
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
Voltron Ideas aug 1.
még nem fogott meg
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #23207 üzenetére
sztem 5-7k, az évfordulós 7k környékén megy a fészbukon, nem gondolnám, hogy több lenne, bár az első hullámban biztos lesz aki többet kér érte...
ps. 20k-t azért hamar össze lehet dobni, pláne, ha raksz mellé a mostani minifigurákból, azt hamar tovább lehet passzolni
-
LÁZ
Topikgazda
ez az ajándék bébi raptor hamar kipörgött
-
LÁZ
Topikgazda
vegas architecture
-
LÁZ
Topikgazda
SAH promó update az összefoglalóban
-
LÁZ
Topikgazda
válasz atus72 #23151 üzenetére
az összefoglalóban Lego Store néven fut, nem hivatalos bolt, csak a licence-et vették meg, plusz 1-2 dolgot, a hivatalos online Lego Shop, a Shop At Home
-
LÁZ
Topikgazda
és ha még nem lenne elég a Bugattiból, LIVE építés from Lego House
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
SAH-on is fent van reggel óta
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Fr0z3n #23120 üzenetére
ez ugye az ámerikai, uk-s naptárat még nem találtam (asszem a szupport anno azt írta, hogy nincs külön olyan), ebből kiindulva igen, ~27k, ami annyira nem biztos, hogy baráti, de ismerve az itthoni körülményeket, tele lesz a fészbuk vele 6-10k között.
ps. személy szerint 5ért többre is vevő lennék adott esetben
-
LÁZ
Topikgazda
@összefoglaló: bekerült az aktuális hónap store calendar-ja, frissíteni is fogom az adott hónapra a későbbiekben, illetve júniusi Legos rendezvényekkel szintén ápdételem, ha találok, vagy küldetek.
-
LÁZ
Topikgazda
Jurassic World UCS
-
LÁZ
Topikgazda
dobozok egymás közt , nem nálam
@Pötyi:megyen az elsőbe
@Mindenki: továbbra is várok vmiféle összefoglalót a Bricklinkről
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz IstiPistik #23048 üzenetére
az ajándék készletek is árazottak? Andersen book, Lego store?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz theporcupine #22956 üzenetére
csinoska , berendezésféle is lesz?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Teszla_ #22865 üzenetére
különösebb akció nem lesz, majd júniusba ajándék Andersen kiskönyv + 2-3 Jurassic World készletre vip pont, és elsején mindenkinek (vipeknek májusi elővásárlás) a creative xpert hullámvasút, de időben frissül majd az összefoglaló
-
LÁZ
Topikgazda
Beszürkültünk megint, kéretik inkább legózni
-
LÁZ
Topikgazda
On
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Ereshkigal #22834 üzenetére
egyszerűbb az amazon, a postánál mindenfélére 30napos határidők vannak, merthogy az a törvény, szóval inkább irjál az amazonnak, hogy a doboz is fontos, minden bizonnyal fogsz kapni egy másikat..
-
LÁZ
Topikgazda
válasz MARVEL #22767 üzenetére
Üdv, a klubban
Itt mindenki rászoruló , de viccet félretéve, nehéz kiszűrni, hogy valóban ki az, és ki nem, így sztem inkább vmi licitálós oldalra rakd fel vagy keress meg a fészbukon/neten vmi adományozós szervezetet, hogy biztosan jó helyre kerüljön.
ami a másik projektet illeti, csak módjával, vmi minimálisat dobhatsz rá, de (bár semmi bajom az ilyennel) akkor itt mindenki gyűjthetne vmi készletre ennyi erővel, jó dolog a közösségi finanszírozás, de ha neagyisten összejön neki, kérdés, hogy mennyire fogja mutogatni másnak, nem e csak otthon lesz nála, aztán tök jó, hogy mások megoldották...inkább kezdjél el egy sajátot összepakolgatni
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #22739 üzenetére
igen, ua a tulaj, dizájnban valszeg nem volt nagy brainstorming, mert a hivatalos lego boltoknak ugyanez a dizájnja, valszeg átvették a Legotól (aztán vagy megkérdezték tőlük, hogy szabad e, vagy nem ).
valszeg miután látták, hogy nagyobb biznisz a lego, annyira nem volt fontos az 576 vonal, az amúgy is drága bolt volt régebben is, elég sok ce cuccom van, meg mindenféle pc game related stuff, és mindig ők voltak a legdrágábbak amikor kerestem vmit.
-
LÁZ
Topikgazda
Promós ajcsi állítólag júniusban
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #22709 üzenetére
a store-ok tulaja az 576kbyte, az első kettőt ugye olyan helyeken nyitották, ahol meg is van a pénz a környékben, hogy bemenjen vki, gondolom miután azok nyereségesek voltak, belefért egy 'westend' is, tavaly nettó 2 milliárd volt a bevétel a céginformacio.hu szerint, igaz ebből ki tudja mennyi a lego, de gondolom azért nem kevés
@lm83: kb úgy, hogy nagy részük diák, vagy ilyesmi
ps. pár éve éppen 2 meló között voltam, és gondoltam bepróbálkozom, hátha látnak benne fantáziát, meg kiderül, hogy mennyire vagyok kompetens a témában, nem is fogtak meg az interjún (kb az összes irodában kirakott készletről mondtam nekik vmi érdekesebb dolgot), én sem dobálóztam olyan dolgokkal, hogy beégessem a vezetőséget, de kb az jött le, hogy diákokat keresnek, akiknek lehet minimál pénzt adni.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz bobafett #22706 üzenetére
nem is értem, bár valszeg nem vagyunk tényezők Legóéknál, legalábbis a matek ezt dobja ki, bár a sok viszonteladó miatt meg azért gondolom éves szinten elég nagy mennyiség kerül az országba....meg itt van nyíregyháza is, már csak amiatt is lehetne...
azt meg végképp nem gondolnám, hogy minuszos lenne a biznisz...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz bobafett #22704 üzenetére
ahogy a többiek javallották vagy hívod őket, vagy írsz nekik, ha jelzed, hogy fontos a doboz, visszaküldés után küldenek másikat (remélhetőleg nem nyomott állapotban).
ps. ugye milyen jó lenne pesten is egy hivatalos bolt , csak bevinnéd, aztán kicserélnék szó nélkül
-
LÁZ
Topikgazda
ööö , szóval akkor...olybá tűnik, megint 'elkalandoztunk', és nagy lett itt a szürkeség, kéretik vagy befejezni, vagy lenyelni a békát. Ha egy mód van rá, megkérném a kollegákat, hogy próbáljunk a Legozás vidámabbik oldalán maradni.
Talán ez nem olyan nagy kérés.
-
LÁZ
Topikgazda
Aktuális Legos rendezvényekkel bővült az összefoglaló, ha vki tud még vmit erre a hónapra, jelezze, és bekerül
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Retekcloud #22602 üzenetére
az eredeti árat számolja, szóval ha kevesebbre jön ki, ugyanúgy lesz ajándék meg free shipping, illetve a vip pontok után nem kapsz vip pontot, a fennmaradó pontokra kapod meg pl a dupla pontokat.
rendelés összesítésnél írja is, hogy mennyi pontot kapsz, ha leadod a rendelést
@hami85: azért igy is vinni fogják, mert eddig azért morgott mindenki a világban, hogy a falcon mindig ki volt hagyva minden ilyen akcióból, pont tegnap néztem, még out of stock volt, most meg benne van, vannak páran, akik erre vártak. Kockaáruháznál is akciós, 218 vagy mennyi, de ha pl fészbuk csoportba beírod, hogy 180ért akarsz flakont, biztos előkerül majd 1 nyíregyes masina
[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
Topikgazda
egy újabb elmés promós ajándék júniusra, Andersen témakörben
-
LÁZ
Topikgazda
Közérdek
pöcsölésműtétlustaságmivanmáégapofám történet az összefoglaló miatt, szóval én, Broáfka Ottokár, ráfekszem, ettől függetlenül pl a Bricklink részét összedobhatná vki nekem privibe, meg akár mást is, közösen még is csak egyszerűbb lenne.
-
LÁZ
Topikgazda
ps. tény, hogy kicsit elgurult az a gyógyszer ott, de majd keresünk egy matricásat
-
LÁZ
Topikgazda
válasz turikoczka #22419 üzenetére
ja, komoly, május16 VIP-eknek, meg 320 ojró, de ugye jön a kalózos is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest