Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
dupla SAH ajcsik okt 31ig, képkeret 17k felett, zacsis BB8 9.5k sw cuccok felett
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lazioforever #24626 üzenetére
elemszám, téma, de ez sem készpénz, mert pl egy króm darthvader max 5 elemből áll , és 60k
, pl ahogy írtam, ideas vonal mindig menni fog, persze ott is van ami nem annyira népszerű készlet, de nagy részük az, modular épületeknél kb az összes tartja az árát, mert azok dizájnosak, később csak drágulni fognak.
teknik vonalon meg nagyrészt a flagship-ek, legnagyobb készletek tartogatják az árukat, de a lone ranger is bricklinken megállhat 20k-ból, szóval érdemes körbenézni, 1-2 itthoni helyen hajlamosak túlárazni dolgokat.
de nem ördöngősség, megnézed bricklinken, meg rákeresel a nagyobb fészbuk csoportokban, és hamar kiderül minek mennyi a még 'jó' ára
@vzarmo: me' nem jutott eszembe
, de pótoltam
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
lazioforever #24621 üzenetére
üdv, egyelőre csak a lejtő tetején,mert ha van eszed visszalépsz kettőt
az épületek (modular/ideas) tartani fogják az árukat, azokra max vmelyik fészbuk csoportban lehet belefutni kicsit olcsóbban, de pl az ideas fishing store-ra kevés az esély, hogy 40 alá bekússzon, ugyanez az ebédlő is, a teknik kamiont meg lehet csípni olcsóbban, a lone ranger pedig bár nem volt egy hosszú életű, de ott is van pár készlet aminek mára felkúszott az ára.
elemszám általában befolyásolja az árat, célszerű bricklinket meglesni, ott is van price guide
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Janaboy #24599 üzenetére
mer a te címedre megy
@mindenki: POP UP book review
-
LÁZ
Topikgazda
helo, mi
fel kell kötni a gatyát novemberben is
-
LÁZ
Topikgazda
bezzeg nekem 'csak' a normál pontokat írták jóvá, bár megvan a mail, úgyhogy ha bobának kiküldik, megyek is reklamálni
ps. mondjuk ettől függetlenül megreklamálom
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
sodokan #24491 üzenetére
akkor téged nem választott ki a rendszer, vmi bug lehet, hogy nem a valós pontokat kapja az ember a rendelés után, de érdekes, hogy a visszaigazoló email-ben is a 16k szerepel nálam, az meg hivatalosnak is tekinthető, túl sok reményt nem fűzök hozzá, de egy reklamációt megér
-
LÁZ
Topikgazda
SAH 17k felett minifig tartó ajcsiba
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
thesound #24434 üzenetére
most túrtam a bricklinket, egy magyar helyről 90%-át össze tudtam vadászni, ~11k, ezek hiányoznak csak
64179 x4
32123b x8 talán van az ömlesztettemben, de másik 2 biztos, hogy nincs
48989 x6viszont így nem rossz sztem, pár fekete van közte, meg minimál fehér, de úgy is állvány, nem látszik
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Fr0z3n #24430 üzenetére
ha fel kell készülni, fel kell készülni
ps. MILF állvány építkezésbe kezdek, vki tudna segíteni az elemek minél gazdaságosabb megkeresésében
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
turikoczka #24368 üzenetére
majd csak jövőre elvileg
-
LÁZ
Topikgazda
lustáknak, treehouse és a flintstonék
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
turikoczka #24349 üzenetére
akkor most kell bespájzolni belőlük
-
LÁZ
Topikgazda
októberi ámerikai naptárral, és aktuális Lego rendezvényekkel frissült az 1.hsz, ha vki másról is tud (rendezvény), jelezze
-
LÁZ
Topikgazda
az eredeti egy limitált készlet volt ugye, ~41k 10éve (vagy ajándékba kapták a Vestas dolgozók), ami akkor szintén sok volt, ahhoz képest csak 14k-val több, persze lehetne kevesebb is, ezt aláírom. Viszont az is tény, hogy akinek fent van a listáján a készlet, inkább ezt fogja megvenni, mint az eredetit 100-200k közötti áron.
ps. a matricás verzió meg biztos megáll 35-40be
-
LÁZ
Topikgazda
fakkjeeeeeeeee
nov.23
-
LÁZ
Topikgazda
vkit anno érdekeltek ezek az Xtra polybag-ek, meg növényes-városos kiegészítők, mostantól a SAH-ban is vannak
-
LÁZ
Topikgazda
azt láttátok, hogy lekerült a lego oldaláról a falkonos vip kártya részleg
, biztos akit megbíztak ezzel a résszel (nem volt egy zseni, az is biztos
) megbukott, vagy vmi, mert azért az egy elég nagy ziccer volt, és nem kellett volna túl kreatívnak se lenni, hogy értelmes dolgokat találjanak ki a tulajoknak, de kb semmi le lett belőle, csak a duma volt....
ps. én is hajtottam, jó lett volna, de ugye a kártyát nem lehet összerakni, így maradtam a falkonnál, kártya nélkül
.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
ööö...sztem lazítsunk
-
LÁZ
Topikgazda
idei karácsonyi ajcsi
+ Vinter Village tűzoltóság VIP-eknek szeptember 13-tól, offisöl bemutatás 9-én a rumor szerint.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Bugatti insta video, 20al lehet veretni vele 😁👌
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
turikoczka #23941 üzenetére
sztem valszeg sah-os ajándék készlet lesz majd, de majd promózzák ha eljön az ideje
-
LÁZ
Topikgazda
10k felett ajcsi mopsz
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Impair1980 #23813 üzenetére
hali
ha megvan vmi manual vagy doboz valamelyikhez, akkor a manual alapján ugye a legegyszerűbb, ha doboz van, akkor a készletszám alapján meg lehet találni az összerakásit hozzá /első hsz-ban van pár oldal ezügyben
/, ha egyik sincs, akkor lesz igazán érdekes a dolog
akkor célszerű méret, esetleg +szín szerint különválogatni, és ha Te emlékszel vmelyik készletről valamire, akkor sztem itt hamar kiderül majd, hogy melyik az konkrétan, esetleg még az év kb behatárolása is sokat tud segíteni, hogy mikortájt kaphatta őket a junior
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Freddy76 #23771 üzenetére
vkinek benne volt a gyerekkorában, vkinek nem
, én az utóbbi vagyok, ha keptön plenet, vagy dzsíáj dzsó lett volna, akkor nagyobb lenne a királyság
, így 'csak' azok örülnek, akiknek beütött a nosztalgia faktor...sztem
@Redbull: szabad szemmel is jól látható összegben mertem volna fogadni rá
-
LÁZ
Topikgazda
@mindenki: augusztusi SAH dolgokkal frissült az összefoglaló
illetve szept 13-30 vip early access 2 készletre, egy ucs cloud city-re tippelnék
-
LÁZ
Topikgazda
porgot a népnek
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
hogy egy klasszikussal éljek, akvamen gáz
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
R3ĐßuŁŁ #23697 üzenetére
igen, mint amilyen a londos bus-hoz is járt, jogsi, csak ugye azt azoknak adták, akik helyben sorbanálltak, másnak nem, ergo limitáltabb volt, mint ez. (sztem valszeg csak a vipek kapnak, legalábbis úgy lenne értelme).
@Fr0z3n: akad még azért vmi a feneketlen dobozban
, csak az élet nagy tanár, és az elmúlt időszakban vhogy rossz oldalra kerültem mindig, ezért a kussolás
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Janaboy #23682 üzenetére
naja, bár most már annyival jobb a helyzet, hogy a csáje azonnal tud intézkedni bankon belül, ha ott a bibi, az nem rossz, de ha a lego terel, akkor marad a kardozás...
vicces volt, mert a szupportos csaj is azt mondta, hogy jogosan várnék el vmi kompenzációt ezügyben, mégsem történt semmi...
no, de mi a maga sztorija
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Janaboy #23680 üzenetére
volt 2 törölt rendelés limit átlépés miatt, auto törölték, kiderült, hogy már régebben rendeltem belőle és túlmentem a limiten /ez eddig okés is volt/, csak ugye a pénz meg nagyon nem akart visszakerülni.
aztán a bankra ment a mutogatás, mert ők már elküldték /lego/, de mitadisten, a csáje kártyájával volt fizetve, és ő meg minden banki folyamatra rálát a pozijából adódóan, szóval ment a szájkarate 2-3 napig, mire nagy nehezen visszakerült a pénz, persze pedzegettem vmi kompenzáció félét, de nem hatotta meg őket...
nem az volt a baj, hogy ültek a pénzen, hanem, hogy folyamatosan másra mutogattak, holott bizonyíthatóan nekik nem volt sürgős visszaküldeni a pénzt az azonnali rendeléstörlés után.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
turikoczka #23672 üzenetére
nálam határeset, de 1 figura még bőven elfért volna, igaz van ajándékba jogsi, ami pozitívum,mert így mindenki kaphat, nem csak azok akik sorban álltak a leszteri boltnál (mint anno a busz esetében).
a koncepció tök jó, de mivel a db5 amúgy is egy csoda a formáját tekintve, választhattak volna vmi kevésbé lágy vonalú masinát (mondjuk az astonok sem a szögletességükről híresek
, úgyhogy a kör bezárult).
megfontolás alatt..
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Ereshkigal #23625 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest