Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz sb #51307 üzenetére

    nehéz dolog. eleve számít, hogy mit rendelsz. pl. ha mondjuk egy régi szettet akarsz összerakni, akkor végig kell nézni az alternatív elemeket is, mert lehet hogy 1-2 elem nem lesz, v drágán v csak leharcolva használtan. tehát még a lista összeállítása előtt érdemes ezeket átnézni. szintén ekkor szoktam, hogy mi az ami gond lehet used-ben v sem meg hogy esetleg van-e olcsóbb szín, főleg ha nem számít. tehát ezt még a listában fontos, hogy berakd, hogy miből szeretnél használtat és miből újat, szerintem az any opció nem jó, mert simán berakhat usedben drágát, miközben máshol a new olcsóbb.
    és akkor utána szoktam csak rámenni buy allra. ott csak magyarra mész és akkor kilistázza, hogy kiknél vannak az elemek.
    sokat el lehet vele szórakozni sajnos. én azt szoktam, hogy megnézem hogy kinél van posta, kinél tudom személyesen intézni, mert az ugye egy ezres. utána azt nézem meg hogy kinél van a legtöbb elem. általában 2-3 szokott erre kijönni, és akkor megnézem ott hogy átlagosan melyikkel járok jobban. sajnos sokszor kell nézni az árakat, mert lehet 1-2 pont ott drágább és akkor azokat érdemes kivenni. tehát ha rányomsz valakire select, akkor abból a listából is ki lehet venni, ami mondjuk drágább. van ahol így egy ezrest tudok spórolni és akkor már mindegy a szállítás.
    én így szoktam mérlegelni. ami fontos még, hogy new elemeknél bátrabban szoktam új, alacsony pontos eladóktól rendelni, mert ugye new az new, nem lehet kibeszélni és sokszor van hogy csak pár száz pontja van, de olcsóbban adja mint a többi. usednél már nagyon körültekintőnek kell lenni, de sokszor még úgy is szívni lehet, azt csak akkor szoktam ha ritkább dolog kell, de inkább 1K fölötti eladótól, aki pontos jelzi, ha gond van vele.

    szóval nincs rá módszer, csak hogy körültekintően végigmész rajta, na meg hogy állandóan csinálsz listákat és akkor egyszerre rendelsz meg több dolgot.

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák