-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
válasz Freddy76 #18349 üzenetére
Nem csodálom, hogy kicsit ráuntál. Én is így voltam a Bucket Wheel Excavatorral. 3 nap alatt, huszon pár óra volt az összerakása, de voltak benne nagyon monoton részek. Pont karácsony után hozta a futár és szilveszterig össze akartam rakni. Ha újév elején hozták volna, akkor nem siettem volna vele annyira és jobban is esett volna a napi 2-3 óra építgetés.
-
Djuree
félisten
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #18352 üzenetére
na igen, én is levágtam elsőre, de sztem mindenki csak azt 3 ucs-t látta benne , bár mintha lett volna ott egy 10195 is , az jó pénzt ér használtan is, de mind1 is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
Ha esetleg valakinek aktuális akkor a glamour napokon régió játékba 20% legora.
-
Freddy76
addikt
válasz Teszla_ #18351 üzenetére
Abba pont ezért bele sem kezdtem. Technic esetében 2000 feletti darabszámú készlet már sok munka. A Porsche bejött, abban megvolt az izgalom, és a daru is érdekes volt. A bányagépben ezeket nem láttam, a méret pedig riasztó. Biztos, hogy nem vennék 5000+ darabból álló készletet, a Taj Mahal-nak neki sem állnék. A Falcon is csak azért jön be, mert ez a Falcon...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Fr0z3n
őstag
Részletesen nem mentem bele, csak lapozgattam a kiskegyedbe a kuponokat
Nekem csak a newyorkeres kell[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
Legyoztek. Vettem egy Old Fishing Store-t a 2xVIP es promo miatt. #RIPwallet
-
Djuree
félisten
face-en árulja a csávó már kb. dupla áron, kicsit sztem túlőtt az árakon a készleteknél, bár idővel biztos elkel. nekem sajnos csak akkor lett volna rá pénzem, ha egyből el is ment volna a pakk, mert csak kölcsön tudtam volna kérni. sajnos olyan hogy félretett pénz nálunk nincs.
lehet mégis meg kellett volna venni...mindegy.Fr0z3n: a newyorkerbe nincs lego.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hulp01
senior tag
válasz Freddy76 #18355 üzenetére
Nekem meg pont az a perverzióm, hogy minél több darabból álljon a készlet, hogy minél tovább építhessem. A Tower Bridge-et azért vettem meg, mert akkoriban az volt az egyik legnagyobb elemszámú szet. Persze azért voltak benne elég unalmas részek (a két torony ugye eleve tök egyforma), de ettől függetlenül nem bántam meg. Szeretek építeni, és a végeredmény is nagyon szép lett.
Technic flagship általában ilyen 7-8 óra szokott lenni (persze függ a mérettől is). Első építésre legalább is amikor még minden számozott zacskóban van. A következő összerakás már lassabban szokott menni, mert keresgélni kell. A bányagép viszont már kétnapos feladat volt. Nem is azért, mert untam, hanem mert azért fársztó. Bár inkább ebben fáradjon el az ember, mint a melóban.Nekem is tegnap érkezett meg az Old Fishing Store, úgyhogy hétvégén építés lesz. Szerencse, hogy a Toysrus elkezdte az Ideas készleteket is árulni. De sajna Saturn most ott sem volt.
-
-
csubi82
kezdő
válasz Djuree #18360 üzenetére
Kb rárohad olyan árakon,mostanában semmi nem megy szinte egyik csoportban sem..Ráadásul doboza egyiknek sincs...Ömlesztve árulta az eredeti tulaja akitől megvette a csávókám .Ő meg visszarakta darabonként,de volt olyan szemfüles emberke aki kiszúrta és kommentelte is neki
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #18360 üzenetére
yip, borítékolható volt, hogy ez lesz belőle, de ő is..., az ilyet kintre kell nyomni, én felnyomtam volna az egészet ebay-re, aztán vigyék, mintsem itthon kirakni többért, aztán jönnek csőstül az okos/megmondó emberek...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz csubi82 #18366 üzenetére
ahogy én látom az elmúlt 6-8év lego dolgait az ebayen, a pakkokra mindig sokan licitálnak, és jobb áron mennek el, mintha 1esével lennének kirakosgatva, a postát meg a vevő fizeti, aki ennyit, vagy többet kifizet, annak a posta aprópénz, de legalábbis számol vele.
-
Djuree
félisten
na a moc vár projektről.
egyenlőre nem sikerült az illetővel kapcsolatot teremtenem, de próbálkozok ezerrel.
egyenlőre elkezdtem egy saját várat LDD-ben, netes ötleteket is beépítek, amiket láttam itt-ott amott. már vagy 20 órát eltököltem vele, de az egyik fő gebasz rész, a torony kész van majdnem teljesen, finomítani még lehet fogok. 4 torony lesz, szimmetrikusak egymással. kellett néhány kompromisszum, mert az alapja csak 10x10-es, rá akarok férni egy 48x48-as lapra. szóval a torony ajtajai kicsit akadályozzák a szintekre feljutást, de minden funckió műxik. összesen 4 szintes lesz a vár. a falak megvannak már, az egyszerű. még a kapu lesz nehéz, meg jó lenne kaputorony is. felvonóhíddal, rácsos kapuval. azt nem tudom még hogy oldom meg. meg belülre valami kis házikó is kell majd, esetleg istálló, raktár is.
hát ez lesz vagy 5000 alkatrész így, de olcsó kis snassz szűrke kocka 90%-a, szval nem lesz olyan drága...remélem.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz doggie #18373 üzenetére
nálam csak tervben van, de sztem nagyon baba a cucc, amiket olvastam róla, építeni is érdekes, dizájn is csinos, ha meg lehet csípni 35k környékén, vagy alatta, akkor simán must have
-
Szabip
csendes tag
Biztos vevője vagyok jövőre, 2200db alkatrész, pofás design. Egy igazi kínai dszunka, sose volt a lego berkekben, simán illeszthető a kalóz témába is...
Arányos forma és még viszonylag hiteles is, ami nagy szó!
Játszani is jó lehet, mert sok funkciója és igazi fedélköze van.
Youtube amúgy tele van videokkal a hajóról.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz doggie #18377 üzenetére
Én a nagy zöld mecha dragont vettem ma meg, mert elcsábultam. Nem bántam meg, szerintem az egyik legjobb ninjago készlet, baromi jól mutat, és majd fél méter hosszú, nem is gondoltam volna
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Freddy76
addikt
Tuti. Én csak azért nem veszem meg, mert a feleségem azt mondta, hogy karácsonyig nem vehetek legót . Mondjuk elhoztam egy katalógust a boltból, kivágtam belőle a képet, és betettem a pénztárcájába egy "Kedves Jézuska" felirattal. Remélem, érti a célzást...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Djuree
félisten
válasz Teszla_ #18383 üzenetére
én karácsonyra nem szeretnék legot senkitől, azt veszek én magamnak ugyis egész évben, inkább valami egyedit akarok olyankor kapni, mégis csak karácsony.
bááár egy falcon...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Teszla_
senior tag
válasz Djuree #18385 üzenetére
Nem lennék szomorú akkor sem, ha semmit se kapnék, már bőven abban a korban vagyok, hogy jobban szeretek adni, mint kapni (gyerekként ez milyen hülyén hangzott ), de legalább adtam nekik egy támpontot, ha végképp semmi ötletük nem lenne, a kívánság listám úgyis olyan hosszú, hogy sosem fogok a végére érni No meg így megelőzhetem a póló, pulóver, kabát, stb ajándékokat, ami vagy tetszik majd, vagy nem. Legoval nagyon nem tudnak mellélőni, csak ne Duplot vegyenek
-
Djuree
félisten
-
-
Djuree
félisten
na alakul a molekula. egy oldala kész a várnak (ez még béta, még biztos lesz fejlesztés, minden nap azt hittem hogy végleges, aztán mindig jutott eszembe valami amit jobban is meg lehetett oldani):
sokminden nem látszik sajnos, kicsit butus a renderelő progi...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #18397 üzenetére
jaja, azokat kellene mindenképp, majd véletlenszerűen dobálok rá valami gazt.
látok neten olyan durva környezetet amiket váraknak csinálnak hogy csakúgy pislogok, az lenne az igazi, de ahhoz nekem nincs elég fantáziám.
találtam egy nagyon jó oldalt: classics-castle
itt rengeteg moc meg minden van, fóruma is van külön. csak a nyálam csorog...Janaboy: az is király lenne, de arra sztem nem lesz kapacítás, majd egyszer talán bővítem...
Freddy76: úgy-úgy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest