-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
-
unclefucka
senior tag
Csuda jól néz ki ez a kis Fiat.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Janaboy
veterán
Egy kis erdekesseg a Women of Nasarol
[link]Janaboy
-
hulp01
senior tag
válasz Janaboy #12803 üzenetére
Persze ez mind szép és jó. A nagyon magasztos céllal eddig is tisztában volt mindenki. A probléma csak azzal van, hogy szerintem ez egy gyerek karácsonyi listáján sincs rajta. És szerintem ha valamelyik gyerek ezt a szettet kapja a kiszemelt mondjuk Batman szett helyett, akkor lehet, hogy nem lesz akkora az öröm a karácsonyfa alatt. Innentől kezdve a gyerekek nem találkoznak a magasztos eszmékkel. Úgyhogy a szülők feltehetőleg nem ezt fogják választani a kölköknek. Az AFOL-ok nagy része meg bármelyik másik szettnek jobban örült volna, szóval ők se azt kapták, amit szerettek volna. Őket az építési élmény és a végső kinézet érdekli nem pedig az eszmék. Ráadásul mivel Ideas, meg minifigek, várhatóan még rohadt drága is lesz.
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Kis update: X-Wing MOC
Vicces hogy mindent átterveztem az eredeti modelből (Cehnot féle X-Wing) csak egyetlen dolgot nem: Az oldallapok rögzítését. Na az egy rakás sz*r. Jól néz ki, de mire felrakom és beállítom a szögét, felkel az összes szomszéd, mert általában hajnali 2-3-kor érek rá Legozni és hangosan anyázok közben.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
Rákaptam a ninjago-ra, a világítótornyot meg a templomot megveszem lehet, csak még várom a jó árakat rájuk.
Sajna el kell adnom a párizsi éttermet meg a szupertitkos rendőrségi szállító movies készletet, mert nem lesz keret amúgy.... Valaki?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
legoéknál dupla pontos időszak 16.áig
kár, hogy a pingvin mobil még mindig backorder, rendelnék 1et, de nem akarom a macerát
ps. akciós áron bér rendelést vállalok
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #12812 üzenetére
kettőből kettő, harmadikat nem reckíroznám meg
szerk. igen, ezt elég jó eltalálták, kb mindenhol vitték mint a cukrot, még a store-ba is, pedig ott 15-16k volt, vagy vmi ilyesmi, 1 dolgot én sem értek, simán lehetne stock vmekkora készlet, ha úgy is le tudják gyártani.
viszont ami a tapasztalat, hogy backorder-ből csak nagyon ritkán van visszaút stock-ba, szóval valszeg kipörgetik az összeset, vagy még egy kis ideig lesz opció a backorder, aztán ennyi.
ps. lehet a párommal megrendeltetem, it-s, igy jobban rá tud majd kérdezni a bankján belül, hogy akkor most miért is van ez
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Saccco
nagyúr
válasz balint82 #12817 üzenetére
A Killer Croc-ot senki se méltatja?
szerk.: Komolyan mondom mindegyik készlet állat ebben a szériában, főleg az autók. Valamit biztos szívtak, amikor ezeket csinálták.
Viszont egy készletet hiányolok, az egyik trailerben látszik Robin mögött egy Batmobil, az kellene még. Majd keresek képet róla.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
balint82
senior tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Fr0z3n
őstag
válasz Mahrenburg #12824 üzenetére
Ja hogy keret. Ba+
-
Djuree
félisten
neeeeeee, ez most nagyon fájt! XD
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
r.levente75
addikt
Ki a művész?
-
Fr0z3n
őstag
válasz r.levente75 #12829 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz Saccco #12819 üzenetére
A járgány(ok) amit említettem:
[link]A többire: No, no, nononono...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Adott egy új fehér elem (ami nem kapható megfelelő színben). Festeni és összeragasztózni nem szeretném.
Azt szeretném, hogy Tan színe legyen. Van pár napszívta elemem aminek megfelelő a színe, de nem tudom azok mennyi idő alatt lettek ilyenek, nekem meg most kéne.
Nem ismertek valamilyen öntapadó de könnyen leszedhető Tan szalagot? Nincs esetleg Pesten valakinek matrica maradéka, ami Tan színű?
Előre is köszi!
-
Mcray
senior tag
válasz Djuree #12836 üzenetére
A bal felső hajtómű elejéhez kéne
Ha nem tudom megoldani akkor szomorú leszek
Örököltem egy Model Team kamiont, ami napon volt pár évet. Na az frankón olyan Tan lett mint ami nekem kéne erre az egy darab 41531-re...
-
Szabip
csendes tag
Talán fél éve is lehet, hogy itt a fórumon olvastam, hogy valaki BrickLink-ről összerendelte az Imperial Flagshipet (10210).
Akkor azt írta, hogy valamilyen elemeket kiváltott vagy színcserélt. Talán kép is volt róla, visszalapoztam de nem találtam meg.Szóval miket cseréltél ki amik nagyon ritkák érdekelne mint tapasztalat, sajnos nem tudom ki írta anno?
És ha nem titok kb. mennyiből jött ki és kb. hány rendelésből?
Előre is köszi...
-
Pötyi
őstag
Óóó, Dzsízosz, ennyi alkotói szabadság lehetne benned, hogy nem ragaszkodsz ilyen betegesen ennek az elemnek a nemlétező színű változatához, hanem keversz valamit a kapható színekből! Mondjuk valami dark grey színt. Vagy sárgát. Vagy ezüsöt. Vagy bármit! Csak engedd el a drapp verziót és ne legyél emiatt öngyi!
QNX is cool!
-
-
Djuree
félisten
válasz Szabip #12838 üzenetére
az én voltam.
hát olyan 80k körül lett a vége asszem vagy 10-12 rendelésből (fele legalább magyar), a vitorlarudakat cseréltem ki, sima kis 1 stud magas körökből raktam ki nem abból a hosszú elemből amiből eredetileg van, meg a hajótest nem sima barna hanem reddish barna lett, más nem jut eszembe. lehet még van vmi kisebb dolog ami sima barna helyett reddish lett.
nem feltűnő cserék, lényegében aki nem ismeri jól az eredetit észre sem veszi.volt kép de én se találom visszakeresve.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
na srácok akkor megteszem a bejelentést!
pénteken éjfélkor megszülettek az ikreink, fiúk!
elkezdtem menteni a menthetőt, rakom a legókat legalább másfél méter magasra, már a plafonról is lógnak.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jim-X
őstag
válasz Djuree #12842 üzenetére
Gratula!
Nekem most lesznek majusban 2evesek a gazfickok, eddig egy ipad kijelzo minusz, fuggonykarnis...meg az apraja(Karacsonykor a fa meguszta, igaz nem raktunk ra csak par muanyag diszecsket meg a csucsot )
(#12843) bobafett :De szepen osszejottunk
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
XFishboneHUN
senior tag
Beszereztem a Mercedes AMG GT3-as autót. Szerintem nagyon el lett találva
Meglepődve tapasztaltam mennyi matrica jár hozzá.
Nagyon tetszik, hogy cserélhető az első lökhárító attól függően, hogy épp leszorítóerő kell, vagy sebesség, plusz az is jó dolog, hogy a hátsó szárny is variálható.
Zárójeles kérdés nem akarja valaki megvenni felesbe a FORD GT szettet ? Engem csak a 2016-os versenyautó érdekelne ebből.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Overwatch 2
- Home server / házi szerver építése
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.