- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Lipton #12398 üzenetére
én jó pár évvel ezelőtt futottam bele egy ámerikás ömlesztettbe, igaz ucs death star meg star destroyer volt csak ömlesztve , de asszem 120k lett volna postával együtt, sajnos éppen előző nap kellett vmi nagyobb pénzt kifizetni , így vissza kellett mondanom , nehezen is tettem magam túl rajta
@Freddy:
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Jim-X
őstag
Megdobbant a szivem teso
Nekem a 6940 van meg, eletem elso LEGO-ja, anyukamek vettek a BNV-n Termeszetesen osztott doboz, minoseg a javabol
Az oviban volt egy 6971, rettento irigy voltam es mindig az volt a tervem, hogy hazalopom egyesevel az elemeket(#12401) LÁZ: Basszus...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Freddy76
addikt
Ügyvéd vagyok, pályám során rengeteg olyan lélekkel találkoztam, amelyet egy 2X2 kockáért is eladnék. És itt nem ügyfelekre gondolok elsősorban, hanem kollégákra, és természetesen az ügyészekre.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Amennyiben érdekeltek lennétek abban, hogy elgyertek Nyíregyházára megnézni az új gyárat (gyárlátogatásra ), akkor dobjatok nekem egy privit.
Időpontot egyeztethetünk annak megfelelően, hogy jó legyen mindenkinek. Persze ez azért létszámtól is függ
Még egy dolog: azt is írjátok meg, hogy hányan jönnétek.Üdv,
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Janaboy #12409 üzenetére
sztem simán össze lehet rántani itt 10-15 embert a történetre, gondolom a csoportnak azért van minimum létszáma. Részemről +1
ps. na igen, a dolgozói shop sarkallatos pont
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
-
Janaboy
veterán
Privátban irjátok légyszi
Itt könnyen elvesznek ezek.Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz Janaboy #12409 üzenetére
Pár plusz infó, közben rákérdeztem én is.
Szóval maximum 30 főről lehet szó.
Mivel ez a látogatás kimondottan csak nektek fog szólni, így lényegében tetszőleges dátumot lehet választani, mondhatni erről ti dönthettek, de én azt javaslom, ha nektek is jó, akkor pénteken legyen (és a távolság miatt ilyen 12-13körül).
Ezt az AFOL programos dolgot én félreértettem (bocsi, nem nagyon vágtam mi az), szóval az nem lesz.
Pontosan nem tudom, de a gyárlátogatás időtartama olyan 2,5 óraMég egy dolog, amit páran kérdeztetek:
* Biztonsági okokból 5 éven aluli gyermekek nem léphetnek be a gyárba;[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Throme
veterán
válasz lord.lakli #12425 üzenetére
Ehhez a "dátumhoz" én is csatlakoznék...
-
Janaboy
veterán
En is idealisnak latom a majust, mit szoltok?
Janaboy
-
senior tag
Látogatás nálunk is érdekes asszonnyal. Köszönjük. Május OK.
-
r.levente75
addikt
Mindenki elmegy kivel fogunk társalogni?
-
balint82
senior tag
Egy esetleges gyarlatogatas engem is erdekelne.
Koszonom a zold szxros tippeket, lego.comrol megrendeltem a szettet felaron,pont kifuto volt
Off: ezt lattatok?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
hulp01
senior tag
válasz Peathee #12421 üzenetére
Szívesen.
Jó lenne ez a gyárlátogatás, de Nyíregyháza a világ végén van. Legalább is innen Szombathelyről nézve. Szívás, hogy nem Sárváron húzták fel a gyárat. (Régen a sárvári Flexben gyártottak Legot.) Akkor már tuti ott dolgoznék. És a fizetésemet nem is venném fel, hanem egyből utalhatnák a dolgozói boltnak.
-
Djuree
félisten
baromi jól néz ki az új karib tengeres hajó, de 200 dolcsi...felejtős. nagyon elszálltak az árakkal idén...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Djuree
félisten
javaslom a fórumos nevét mindenki rakja ki kitűzőként, sokat segíthet az ismerkedésben.
komolyan...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gabir
aktív tag
Kicsit más:
zárlatos infravevővel mit tudok kezdeni? (az ives javitáson kivül)
Elemtartóra csatlakoztatva szinte leblokkolja azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest