Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brandynew #19940 üzenetére
Szia!
Igazad van, a tüzet ki is felejtettem.
Mondjuk ez bármikor megeshet, pedig óvatos vagyok. A hűtőn kívül nálam például semmi sincs bedugva, mikor nem vagyok itthon.
Azt nem tudom pontosan hogy lehet, hogy ha kár keletkezik, akkor a vállalt összegig azért fizet, vagy alulbiztosításra hivatkozva nem fizet semmit? Bár ez utóbbi elég fura lenne és nem is ír ilyet most sem.
Bár azt sem tudom mennyire reális, hogy 24 milliót ír egy 80nm körüli téglából épült családi házra. Érdekes lenne, ha ennyiből kihozna most egy ilyen házat.
-
Helló!
Lakásbiztosítással kapcsolatban ti nem kaptatok hasonló levelet? Aegonnál vagyok szerződve.
Kedves Ügyfelünk! 800 000 család lakásbiztosítójaként kötelességünk folyamatosan figyelni azokat a külső hatásokat, melyek veszélyeztetik ügyfeleink biztonságát.
Az elmúlt években az építőiparban az anyagárak és a munkabérek jelentősen megemelkedtek. A biztosítás feltételében rögzített index szabályok miatt az inflációt követő biztosítási összeg emelésünk ezt nem tudta követni. Szakértő csapatunk ellenőrizte szerződését, és megállapította, hogy az épület teljes megsemmisülése estén – biztosítása vélhetően nem tudja fedezni az újjáépítés költségét.Az Ön **** irányítószámú ingatlanra szóló szerződésében a biztosítási összeg, azaz teljes megsemmisülés esetén a térítés felső határa
maximálisan kifizethető összeg új biztosítási évtől: ******* Ft
javasolt biztosítási összeg*: ****** Ft Ahhoz, hogy biztonságban érezze magát és a biztosítási összeg fedezhesse az újjáépítés teljes költségét emelje Biztosítási összegét most egyszerűen a javasolt szintig mindössze havi *** forintért.Ennek tényleg lehet értelme emelni rajta, vagy csak lehúzás? Eleve az is elgondolkodtató, mekkora az esély arra, hogy a teljes ingatlan megsemmisüljön. Nem lakok sem víztározó, sem folyó környékén, maximum egy tornádó tudna itt mindent elpusztítani. Évi pár ezer forintot emelkedne a biztosítás, szóval nem is ez ami elgondolkodtat, hanem az értelme. Ha pedig nem semmisül meg az egész kóceráj, akkor mondjuk 15 milliót ugyanúgy kifizetnek, ha alulbiztosított, akkor is. Bár ezt nem biztos, hogy jól tudom. Az évfordulom pont július 1 és már be is fizettem a jövő évi díjat.
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy esetleges jelzáloghitel felvételét befolyásolja-e, hogy az ingatlantulajdoni lapjára víz és szennyvízzel kapcsolatos szolgalmi jog van bejegyezve a szomszédos ingatlan "javára". Egyéb "teher" nincs az ingatlanon.
Köszönöm szépen!
-
Aha, ezt ertem, csak nem igazan tudni mi lesz ebbol az orszagbol 5-10 ev mulva, azert erdemes elgondolkodni. Amugy en baratnovel nem fizetnek kozosen ilyet, csak alberletet. Ha 2 honap utan nem fizet, mi lesz? Ha fel ev mulva szakitatok mi lesz? Kovetelni fogja a penzt satobbi. Nagyon kockazatos jatek. Ne bizz meg benne. Nagyot lehet bukni.
-
Most olvasom egy masik forumon, hogy lakashitelnel eloszor egy technikai szamlara utaljak a lovet, majd csak onnan az eladoera, persze 0.5%-ert. Mi a franc ez mar megint? Hanyszor huzzak le az embert? Ez az unicredit bank volt, mashol talalkoztatok ilyesmivel?
-
-
Nem hitel, de hatha tudja valaki mirol van szo.
Volt egy lekotott betetem, amit 2012-ben megszuntettem. Jott a banktol egy level par honapja, hogy ebbol a betetbol xy jovedelmem szarmazott es ezt az adobevallas xy soraba be kell irni. Na, be is lett irva, de igy kihozta, hogy 29000 forint adot be kell fizetnem, amugy 0-as szinte a bevallas. Ez hogy lehet? A betett penzek utan automatice vonjak a kamatadot, akkor most milyen adot akarnak meg ez utan is?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest