- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- SSD kibeszélő
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #19665 üzenetére
Közben sikerült Aliról beszerezni 10 napon belül egy ilyen lefogató szettet.
Szuperül összehoztam az Asetek LCLC-vel, egy Ryzen 7 3700X-et hűt most így, azért ezzel már meg kell küzdeni, de még szépen viszi.
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
SoulReaver
veterán
válasz Graphics #19702 üzenetére
Vagy 5 éve próbáltam egy Arctic Cooling Liquid Freezer 240-est. Akkor még Noctua D14-em volt, az nem győzött meg. Nem volt jobb, mint a nagy böhöm torny.
Lehet a pumpa megállástól kell akkor tartanom?
Ez megnyugtató
Én most rátettem a kezem, hogy van-e valami remegés, de semmi. Nagyon halkan és rezgésmentesden megy a kis pumpa.
-
nagyúr
válasz Graphics #9054 üzenetére
ezek az 1-2.fokos eltérések simán mérési pontatlanság határai!
amúgy meg Flakonba csak 3,26. ba kerül 30.g GD900 de akad 4,09.ér fecskendőbe is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Graphics #9052 üzenetére
Halnziye HY880 5,15. W/m-K 30.gramm 3,5 dolcsi jobb és fele annyiba kerül!
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Graphics #8954 üzenetére
Nekem van FrostFlow 240g-m és néma csöndben teszi a dolgát.Egy fórumtárs használ FrostFlow 240l-t és ott sem volt panasz,csendes és teszi a dolgát.Egy drága cimborám meg most vett egy AuraFlow 240-et és szintén nagyon jó teljesítményről és csendes működésről számolt be.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Graphics #8928 üzenetére
~2300rpm a max fordulatszáma, ha jól emlékszem, attól függetlenül, hogy ott már hallhatóan pörög, nem lenne szabad mást hallania. Zárt rendszerben is van valamennyi levegő, a hőtágulás miatt szükséges. Lehet persze az is, hogy a pozícionálásnak köszönhetően csinálja (így kerülhet levegő a pumpához), ezt lenne érdemes még firtatni maximum.
-
-
nagyúr
válasz Graphics #8784 üzenetére
Ventilátort?! Mert videó alapján amit néztem, a CM-en, van 2 venti, ami egy Y elosztóba megy és a cpu fanra dugják meg a pumpát is... Nekem 1 cpu fanom van...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Grózi
Topikgazda
válasz Graphics #8721 üzenetére
A saját tapasztalataim mondják és itt fórumon is találsz beszámolókat elhalt darabokra.Még a bevált daraboknál is van 10-15%-s meghibásodási arány-ez ilyen.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Graphics #8717 üzenetére
Emlékszem erre az időszakra,én is vettem több darabot-ráadásul olcsón mérték.Tartós konstrukciónak bizonyult,de azért én tudok pár elhalálozott példányról is.Viszont a nyakam merném tenni rá,hogy a mostani kompaktok sokkal rosszabb arányt fognak produkálni.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Pro!Petya
addikt
válasz Graphics #8705 üzenetére
Sziasztok!!
Aki tudja mérni az Aio-nak a vizét az megosztaná velem terhelés alatt , legyen az renderelés vagy game , pár óra alatt hogy áll?
Nálam a 280 as radi akasákkal 1000-1100 es rpm-en 2-3 óra játék után már 41-42 fokosnak mutatja. De azt utána tartja mint a cövek.
Nem tudom hogy ez most jó e vagy sem netán már sok...Thx!!
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Epic Games
- Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest