- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razi
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Igen, már látom én is, hogy ez lesz belőle. Őszintén szólva ha már van egy ilyen televízióm és megfelelő internetem meg NAS-om, hogy folyamatosan ellássam megfelelő tartalommal, szeretném is ezt kihasználni. Tudnál esetleg javallani nekem egy media playert (ha valóban ezen múlik már holnap megvásárolom). Csupán arra lenne szükségem hogy alkalmas legyen hálózatba kötve a NAS-ról kiolvasni a filmeket, kizárólagosan magas felbontású magas bitrátájú anyagok miatt, olyanra van szükségem ami ezzel megbirkózik de nem kerül 100k-ba. Előre is köszönöm a válaszodat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest