Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
Trevi
tag
Kérek piros pontot danih kollégának. Rendeltem tőle Cod Mw3 DLC kódokat! Nagyon korrekt, segítőkész!
-
Trevi
tag
Szeretnék kérni piros pontot blackvinyl kollégának, megcsináltatta a VGA-m és vettem tőle asztali gép hűtőket!Megbízható, szorgalmas ,segítőkész eladó! Ajánlani tudom mindenkinek!
-
Trevi
tag
Piros pontot kérnék jabed kollégának, ezt az űzletett bonyolitottuk le gyorsan és hamar! Mindenkinek csak ajánlani tudóm!
-
Trevi
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot tomek417 kollegától vettem tőlük monitort Samsung P2270 és nagyon korrektül jártak el, rugalmasak, minőségi árut adnak! Pesten személyesen elhozták, mindenkinek ajánlani tudom őket!
-
Trevi
tag
Piros pontot kérnék unnmdplyr kollegának nagyon gyorsan le tudtam vele bonyolítani telefonbeszélgetésen egy ingyen elvihető számitógépet.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- No Voice in the Galaxy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Hobby elektronika
- Meditáció
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest