Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ultrasound #17 üzenetére
1.5-2 milla lesz....szerintem. -
ultrasound
tag
Na, el lehet kezdeni a spórolást, hogy mire kijön legyen pár millád rá! Én szóltam!
-
Felesbandi
senior tag
Nem lepne meg, ha az i17 Air/Slim egy hajlithato iPhone eloszele lenne, ugyanis hajltogatos teloknal erosen ra kell menni meg a vekonyitasra.
-
fene_vad
senior tag
"ultravékony üveget használ, aminek a szilícium-dioxid az egyik jellemző összetevője"
ellentétben a többi üveggel, aminek mi is a "jellemző" összetevője?
-
xhege
veterán
Induló ár 1,2 milla tippem szerint.
-
Lajmund
őstag
Én ugyanilyen szkepikus voltam a hajtási csikkal és azóta nem érdekel miota van foldom. Szemböl nézve nem zavar sem olvasás sem video tartalom vagy játék közben. Kikapcsolt képernyönél oldalrol látszik de kb ennyi. Ja és másfél éves a telo és semmi baja ez már a 5. gen. Ezektöl már nem kell félni. eleinte én is fáltettettem nagyon de már ne kimélem biurja a gyürödést és semmiel se igényel több ovatosságot mint egy sima telefon. Én abban reménykedem hogy a samsungnak ez egy löket lesz hogy mégjobban fejlesszen.
Nem tudnám megszokni az iost. Pedig probáltam többször is.
-
Gábor001
tag
Képek alapján a nemsokára megjelenő oppo/oneplus már szinte teljesen leszámolt a hajtáscsíkkal, szóval androidos fronton már mindjárt piacon lesz a megoldás.
Egyébként kíváncsi vagyok a termékre, de elég sok ideje pletykálják már ezt a készüléket, és még mindig nem jelent meg.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek nem hiszek a 2026-os vagy 2027-es kiadásban, elnézve a Samsungot pl. De ki tudja hol milyen technológia lapul.
-
Úgy gondolom, hogy 2 iPhone ára lesz a dupla élvezet.
-
-
hapakj
őstag
Én is kíváncsi vagyok az Apple mit hoz ki a technológiából. Szerintem utóbbi pár évben sokat fejlődtek az ilyen kijelzők, de nekem érzetre / minőségre még mindig nem az igaziak.
-
Plug Life
senior tag
Remélhetőleg az Apple túl igényes ahhoz, hogy gyűrött képernyőt adjon ki, mint az Android gyártók
-
joey04
titán
kb vagy 10 éve merült fel hasonló pletyka. Örülnék, ha az Apple tényleg akkor dobná piacra amikor már használható, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem hiszem, hogy így lesz.
-
Kíváncsian várom.
Követem a foldable termékeket, mert tetszenek, mint újdonság, vagy mint műszaki megoldás és csak arra várok, hogy az általam preferált iOS rendszerrel lehessen elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zajlanak a 2026-ra várt Apple foldable gyártásának előkészületei.
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest