Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz vendingo #31725 üzenetére

    Ne vedd meg, ez csak az üzemidőben/stabilitásban tud többet egy telefonnál, másban nem. Ha később szeretnél pulzust vagy pedálfordulatszámot mérni, netán pontosabb sebességadatokat, akkor cserélheted le az egész órát, mert a barometrikus magasságmérő mellett a bővíthetőséget is kukázták belőle az Edge 500-hoz képest.

    Amikor a GSC-10 szenzor nélkül tekertem az Edge 800-zal (ez a pedálfordulatszám-mérő és mágneses sebességmérő egyben), akkor a sebességváltozásokat a megszokotthoz késve és rosszabb pontossággal reagálta le az óra (1,3-1,5 km/h-s ugrásokban változott az érték a megszokott 0,1 km/h-s lépésekkel szemben). Szóval ennél is hasonlóra számíthatsz, csak esélyed sem lesz csatlakoztatni hozzá ANT+-on keresztül a jövőben a pontosságot növelendő szenzort.

    Inkább játsszál kivárásra, és egy jó állapotú használtra csapjál le, vagy egy Decathlonos raktársöprésnél egy extrém akcióra.

    imyourfriend: a megadott összeg kicsit sportosabb stílusú városi közlekedésre még elég, de téli országútizáshoz még okosan válogatva is kevés lesz sajnos. Budget márkából (Decathlon, Hervis saját márkás cuccai, vagy a szintén olcsó árszabású, de jó Bicycle Line) vásárolva is már egy téli kantáros nadrág és egy téli dzseki is felemészti a költségvetést, de saját emlékeim szerint a duplája cipő nélkül már elég lehet. A nagyobb ruházati nevek választékát extrém akciók kivételével nem igazán éri meg megnézni sem, mert akkor a gatyád is rámegy az öltözékre.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák