- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #265501 üzenetére
Télit akarok, nyárit nemrég vettem, egy giro rincon-t . A téli Diadorám nem tudom kibírja-e az idei offszezont, ezért most így amíg kényszerpihenőn vagyok a covid miatt, elkezdtem téli cipőket nézegetni. Sajnos a jó akciókról lemaradtam...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
dom1n0
senior tag
válasz Hasaggymeg #265502 üzenetére
Igen, az van a montin is meg ezen is.
-
Maximum1
őstag
válasz dom1n0 #265494 üzenetére
Pedálszenzort tedd a másik hajtókarra és fordítsd belülre, hogy véletlen se rúgd le.
Kicsit retkes szerencsétlen, de a lényeg látszik.[ Szerkesztve ]
-
-
Tin
veterán
válasz -=RelakS=- #265506 üzenetére
Köszi, tök korrektül néz ki, valószínű az olaj kiázott. Kíváncsi vagyok mennyit megy majd el, vagyis mennyire tapadt meg.
Én épp indulok tekerni, csinálok fotót én is a friss Smoove-ról, majd este megosztom. Kipróbálom milyen frissen, most még él az emlék a tegnapiról.
-
andrisbandi
őstag
https://99spokes.com/en-EU/compare?bikes=cube-hyde-pro-2023,cube-hyde-2023
Arról regélj inkább miért nem szaladsz szíjjas gépért
Amennyi időd van tekerni, kb sose kellene hajtás karbantartással foglalkozni.belt drive gravel bikes
képek
Kíváncsi lennék milyen lehet egy vastagabb kerekű, kényelmesebb geós, sose hajtástakarítós vas. -
-=RelakS=-
veterán
válasz andrisbandi #265508 üzenetére
Nem biztos, hogy jó ez neki, ha olyan bringát hajt, amire másfél láncot pakolt fel
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
parandroid
félisten
válasz Rat.Sand #265456 üzenetére
Minek szeded szét, ha nem értesz hozzá? Én is pont ezért hordom szervízbe, mert ezek a sokak szerint egyszerű feladatok is meghaladják a képességeimet. Ettől bem a bicikli szar, hanem mi vagyunk bénák, de ezzel sincs semmi baj. Mindenkinek arra legyen ideje/pénze, ami fontos neki, és amit szívesen csinál. Én szerelés helyett tekerni szeretek, szereléssel meg szopjon, aki azt élvezi. Azzal sincs baj, mindenkinek kell valami hobbi.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz jjeahh #265465 üzenetére
Úgy pörög a topik, hogy csak na! Mire felnézek már 60-70 hsz. Rég követtem már nyomon, de jó látni,hogy az egykor megismert tagok még most is aktívak, összetartó kis közösség.
Jó, hogy nem lett nagyobb baja a Topikgazdának, a legjobbakat kívánom Neki! Emlékszem, még 2018-ban egyet gondolva , senkinek nem szólva kimentem a határba bringázni és olyan szerencsétlenűl "jártam" (estem/dőltem) , hogy eltört a bal könyököm. Meg is szédűltem, a fájdalom meg minden, .... ki talál meg itt a pusztában május 1-én a nyulakon, meg pockokon kívűl?! Gondoltam...jjeahh: kérdésedre válaszolva, nemrég találtam egy oldalt. [SportOkay] Innen rendeltem nemrég egy Northwave Extreme XCM 3-at. Kb 45e Ft-ba jött ki. Össze lehet hasonlítani más árakkal, .... hát olcsóbban jöttem ki egy "kicsit". Azt még hozzá teszem, hogy figyelni kell az oldalt, mert akkor még további15% -os akciók voltak az árakból, azóta volt 20%-os is, akkor meg vettem a bringás övtáskákat, fejlámpát. Jelenleg 5% van csak, de hátha visszatérnek majd a %-os + kedvezmények, ezért mondtam, hogy figyelni kell.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz HEAHEA #265511 üzenetére
Köszi, szétnéztem, itt sem találtam semmi jó dealt téli cipőre, de lementem ezt az oldalt . Aminek a hírleveleire amúgy érdemes mostanában feliratkozni, az a hibike.com, gyakran nagyon durva fogások vannak ott.
Ha van még valakinek ötlete webshopra jöhet!
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tin
veterán
Röhögni fogsz de akkor gondolkoztam rajta, hogy a Pro-t veszem, de aztán a simára volt akció, mondom elsőre jó az is, főleg ha a végén 1 hónap után megunom. Most meg már inkább meg feljebb lépnék, ha most vennék, akkor mostani fejjel Nulane SLX lenne. De ez még majd alakul ahogy tapasztalok.
Amúgy meg ne b.szogassatok, ebben a hónapban már 300 km-nél járok.. jó, nem egy fulton, de na, 5 hónapja kezdtem.
-
Fall-N
veterán
Tetszik elméletben a szíjhajtás, csak az nem, hogy a láncváltó így kiesik, mint lehetőség. Az agyonhypeolt Pinion gearbox meg nem terjed, baromi drága és specifikus váz kell hozzá, nem lehet terhelés alatt váltani stb. Agyváltó meg nem pálya nekem. Városi bicikibe kiváló, ha valakit nem zavarnak az előbb leírt dolgok.
-
andrisbandi
őstag
válasz Fall-N #265516 üzenetére
A sima lánchoz való váltó helyett városi szíjasokon agyváltó van. Az is karbantartás mentes. Jól ki van az találva. Évekig semmit nem kell a hajtással foglakozni. Sem tisztítás, sem zsírzás, úgy hallottam.
Melóba járáshoz a mennydörgős sem lehet rossz.
belt drive commuter ebike
képek[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz andrisbandi #265517 üzenetére
agyváltót ~4-5000 km-enként illik szervizelni (Rohloff lehet többet bír, meg az olajos, mint ahogy az alfine 11 is) ez ingázásnál 2-3 év is lehet.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ixion77
addikt
válasz fulton #265393 üzenetére
Volt ilyen is, olyan is. Amazon, Bikester, Bikeinn rendelések esetében eddig minden visszaküldés és csere gördülékenyen hajlott. (Garanciális ügyintézésem náluk nem volt).
Alltricks-ről viszont vettem idén egy komplett bicajt, amit a hirdetett Shimano 10-51 + MicroSpline hub helyett Sunrace 11-51 + HyperGlide hubbal kaptam meg. Három hónapja (!) próbálom elintézni hogy cseréljék ki, vagy küldjenek egy a kiírásnak megfelelő kereket és fogaskeréksort én meg visszaküldöm ezt, vagy fizessék a csere költségét, de hiába. Minden válaszuk előtt eltelik két-három hét, és minden válasz úgy érkezik, mintha az addigi levelezés nem is létezne. Én ezek után bringát már csak olyan helyen veszek, ahol van bolt, ahova konkrétan vissza tudom vinni és verni az pultot hogy vagy javítsák, vagy cseréljék, vagy most azonnal kérem vissza a pénzt. Az Alltricks-be már visszaküldeni sem merem a bringát, mert félek hogy nem utalnának, én meg csak írogathatnám az emaileket hiába, itt maradnék bringa és pénz nélkül. Tudják hogy magyarként úgysem fogok egy francia céget beperelni.
Innentől gyakorlatilag úgy vettem a biciklit, hogy semmi garanciám sincs rá. Kb. mintha használtan vettem volna.
Egyébként idővel írtam a Cannondale-nek is az ügyben, ők egyáltalán soha nem válaszoltak. Már az is jelzésértékű, hogy e-mail címet sem egyszerű találni hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Nutra
tag
válasz Lacerta #265427 üzenetére
És ha nem tudnak visszahívni, akkor ott hagynak a csában
Én eddigi tapasztalatom alapján nem raktak le, hanem a mentő megérkezéséig beszéltek (sikertelen életmentés ) vagy mondták, hogy jönnek és úgy is lett. Igaz, hogy mindkettő városból és talán inkább 104-es hívás volt (elsősegély tanfolyamon a mentőtiszt azt javasolta). -
Ringman
nagyúr
válasz andrisbandi #265520 üzenetére
ezt passzolom, a nexus 8-ast elküldtem ide, mert azzal baj is volt, "fixisedett", félreváltott néha és -2-3 fok alatt meg befagyott a váltó.
ez zsírozott, de arra is van youtube.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Lacerta
aktív tag
válasz Nutra #265521 üzenetére
Nem hagytak ott nyilván.
Csak az volt, hogy a 112-n, amit bármilyen hálózatról lehet hívni, képtelenek voltak felfogni, hogy b+ nem utca-házszám, hanem kinn vagyok terepen, és nézze már meg a tetves koordinátáimat a monitoron ( még a GPS is be volt kapcsolva ), és oda küldje a mentőket pls. Mert ha a külön el kellett magyarázni szóban a megyét is, akkor az, hogy melyik hegy keleti oldalában vagyok, nyilván szintén nem mond majd semmit.
Ezért inkább átadták az infót a mentőnek-rendőrnek, akik viszont már a rendes hálózatot használják, és térerő az meg nem volt.
De persze próbáltak szorgalmasan hívogatni, folyamatosan, felváltva, miközben én hiába vettem fel, nem bírtunk két szótagot rendesen beszélni. De elindultak, jöttek, csak nem tudták, hová kellene, mert a f*sz 112-őről nem adták át a koordinátákat, csak annyit csináltak, hogy belőtték a legközelebbi mentőállomás és rendőrörs helyét, és letolták a melót nekik, oldják meg.
Úgyhogy én végül lesántikáltam a bicajjal addig, ahol már volt térerő, és elmondtam, hogy hagyják a p*csába, most már akkor lemegyek az aszfaltig és ott találkozunk.Most már hiába hívod a 104-et meg a 105-öt, a 112-re mennek azok is. Ezért szívás az ilyen.
-
andrisbandi
őstag
válasz Ringman #265522 üzenetére
Kicsit próbáltam művelődni agyváltó témában. Megvan az oka, miért nem terjed el jobban. Annyira mégsem igénytelen, mint gondoltam.
A szíjhajtás sem fenékig tejföl. Rendszeresen portalanítani kell, pl vízzel lemosni, hogy ne legyen zajos. Emeletesben ez annyira nem is egyszerű.
Jó lesz a hagyományos láncváltó, meg a csöpizős wax.
Karbantartási problémám még nem volt.
A láncot meg letörlöm 2-3 lap "Tento Complex papírtörlő"-vel ha kell. -
jjeahh
nagyúr
Így jár nálunk egy rövid körön az, akinél nincs bors spray, medve spray:
Ez az ország és a kutyái meg medvéi
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dark Archon #265528 üzenetére
Mindíg 1-2 falkavezér van, a többi követi. De egy tisztességes medve spray valszeg 15 kutyát is képes hatástalanítani úgy 30-45 percig, ha mind egy helyen vannak. Sokkolóval (félnek a hangjától) amúgy az esetek 85%-ában el lehet kerülni, hogy ennyire elfajuljon a dolog, de sokkoló, spray nélkül tekerni felénk tényleg öngyilkosság. Csoda, hogy a srác megúszta .
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #265528 üzenetére
Befújod magad, hogy ne büdösen vigyen el a mentő.
jjeahh...a xar vadgazdálkodás eredménye, vagyis kell a medve mert jó biznisz a vadászat = túlszaporodtak = (az amúgy 2 bites) juhászok védeni kényszerülnek magukat és állataikat tőlük = túl sok a kvázi félig vad, agresszív és kordában alig tartható korcs mindenfelé ahol legeltetnek. A disznófejű honatyák jó része pedig gyalogtúrázást, kerékpározást csak a tévében látott, ők SUV-okból nézik az erdőt és nem is értik mi itt a baj.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
.LnB
titán
válasz jjeahh #265529 üzenetére
Bazdki, neked úgy fel kell készülnöd egy tekerésre, mint Rambo-nak a végső harcra. Azért ez nem normális. Mint ha folyamatosan a Jurassic Park, Velociraptor ketrecében tekernél.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tegnapi Vuelta szakaszon, Ati apukája volt a vendég. Végig eszméletlen érdekes dolgokról beszélt. Amik engem kifejezetten érdekelnek, és újdonság volt szinte mind. Wattok, edzés, kajálás.. De elég mélyszakmai szinten. Mondta, hogy Ati 400-420W-ot teker már fixen. És ezt tudja az egyik nap 200as pulzussal, másnap meg 170-nel is. Ha érdekel valakit, és teheti, nézze vissza a tegnapi szakaszt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
andrisbandi
őstag
Majd ott is elterjed az önbíráskodás idővel.
Felénk évente többször ajánlanak fel nyomravezetői díjat, meg újságban fenyegetik súlyos büntetéssel a kutyagyilkosokat.Itt tizenéve nincsenek kóbór ebek, és emberre támadó póráz nélküliek.
Van egy édesítőszer, bármelyik boltban kapni. Emberre semennyre nem veszélyes. Sütnek vele, elszórják, ha lenyelte nem lehet megmenteni, bármekkora a kutya. Szemmel alig látható adagtól végük.Régen kocogáskor verte már ki kutya a kezemből a telót rámugorva játékból, a másik leszakította a nadrágszárat, meg a szokásos csaholva ilyesztgetett, stb. Pofánvágni sem tudtam a gazdit, mert nyugdíjas, vagy pisis gyerek volt. Csak szóltam. Persze másnap ugyan úgy póráz nélkül voltak.
Nyilván a gazdik az idióták, de velük nem lehet mit kezdeni általában. Úgyhogy nem szép az önbíráskodás, itt mégiscsak azóta lehet együtt élni a kutyásokkal.
-
Ringman
nagyúr
válasz andrisbandi #265533 üzenetére
Nyilván a gazdik az idióták, de velük nem lehet mit kezdeni általában.
jogszabályi lehetőség meglenne rá, politikai akarat kérdése az egész, mint ahogy a láncon tartott kutyáknál, állatkínzóknál sincs érdemi fellépés.
de sokszor egy egyszerű birtokvédelem sem működik a valóságban.
szerk:
Van egy édesítőszer, bármelyik boltban kapni. Emberre semennyre nem veszélyes. Sütnek vele, elszórják, ha lenyelte nem lehet megmenteni, bármekkora a kutya. Szemmel alig látható adagtól végük.
ha ez szándékos, akkor btk és letöltendő jár(na) érte.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
andrisbandi
őstag
válasz Ringman #265534 üzenetére
Arra tippelek itt már akkora sötétség, h semmi nem segítene pl a lakótelepi állatartókon.
Hülye vagyok a kutyákhoz, de kizártnak tartom, h panelba való egy agár, ráadásul 10 év alatt alig párszor láttam lehozni. Mindentől rettegett, rossz volt nézni az egész helyzetet. A poén; nyugdíjas orvos a néni. Tehát elvileg értelmes. Ő maga naponta lejár sétálni egyedül.Gondoltam egy hülye biztos mindenhol van. Erre egyik nap a szomszédos panelnél egy másik szerencsétlen kölyök agarat sétáltatnak.
-
andrisbandi
őstag
Kérném törölni az utóbbi hozzászólásaim, köszi!
Nem gondoltam bele, h a tények ismertetése baj lehet. -
Maximum1
őstag
válasz andrisbandi #265536 üzenetére
Covid óta mást sem látni itt Pesten, minthogy a balfasz nyomkodja a telefont miközben a jószág széthugyozza a frissen felújított házat, 10 ből 8 ilyen, simán általánosíthatok.
Közteres meg leszarja az egészet, nem is tudom minek vannak azok.
Ezt is szabályozni kéne mint a rollert és a 200+ lóerős autók hozzáférését.Rat.Sand
"Aki nem értené: a nem agresszív kutyát meg lehet állítani erőszak nélkül is mielőtt bármi kárt okozna a ruhádban."
Mert azt el lehet dönteni melyik milyen, mond havernak aki 2 hónapig járt az ántsz-hez injekciókra mert egy ártalmatlannak tűnő korcs, miután elment mellette, hátulról vádlin harapta.
Gazdi szerint soha nem csinált ilyet, kisebb beszélgetés után kiderült hogy mégis....[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #265530 üzenetére
10-15 éve még:
1. sokkal kevesebb nyáj volt, mint most, max talán 1%-a a jelenleginek
2. 1500 méter alatt inkább csordák voltak, kutya nélkül, a nyájakat tavasszal szentgyörgy napján kiterelték 1500m fölé a havasokba, olyan helyekre, ahová ember nem igazán jár
3. a tejterméket leadták a "tejgyárba", vagy a helyi piacokon árulták a sajtot
4. egy nyájjal 2-3 kisebb nyáj terelésére betanított okos kutya volt, amik emberre nem támadtak, de amúgy nem is jártak ember közelében kb. soha
5. az akkori öreg juhászoknak ez egy szakma volt, életmód, évszázadokon át kialakult szabályokkal, hagyományokkal
6. a vadászok dolga többek között az volt, hogy nem hagyták elszaporodni a medvéket, hanem ideális keretek között tartották az állományt, így nem volt 100 méterenként 1000 medve, enniük is volt amit, nem mentek ember közelébe. A vadászok a kilőtt medvék árából a fennmaradt medve állományt a hegyekben etettékMost tudommal:
1. minden üres területen, ami a közbirtokosságé, nyáj van, esztena van
2. már nem csak a hegyekben, hanem lakott területek, városok szélén is, az utak mellett, mindenütt
3. ez a rengeteg tejtermék már túl sok az országnak, a 80%-a külföldre megy
4. egy nyájjal már a törvények ellenére nem 2-3 kutya van, hanem minimum 5 és gyakran 30, általában kaukázusiak, kangalok. Ezek már nincsenek benatítva nyáj terelésre, azt a juhász csinálja, a kutyák egyetlen dolga, hogy a nyáj körül 500 méteres körzetben mindent kinyírjanak, ami mozog, igen, az embereket is
5. a mai juhászoknak ez már nem szakma, hanem egy olyan pénzkeresési lehetőség, amihez nem kell ész, elég, ha minden nap eszméletvesztésig isznak
6. a vadászok egyetlen dolga (hála az internetnek, agent green-nek, greenpeace-nek) ma már talán az, hogy ha egy medve valakit már súlyosan megsebesített, vagy megölt, parancsot kapnak a kilövésére...andrisbandi: bárcsak házi kedvencektől kéne félnem...
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Rat.Sand #265535 üzenetére
Attól, hogy te kutyabarát vagy, más félhet tőle, és okkal. Húgom barátnőjét még kisgyerekkorában arcon harapta a saját németjuhásza. Pedig helyes kislány volt.. előtte.
A kutya mérgezésére meg senki sem buzdított, de az állam leszarja, a gazdi leszarja, és mindenki brüsszelezik, oszt jóvan.
Normális országban van ebadó, és egyszer támad a kutyád, a gatyád kifizeted a büntetésre meg a perre. A kutya nem alapjog, hanem felelősség. Én otromba és embertelen dolognak tartom a sunyiban mérgezést, de bár szomorú tett, valójában nem csodálkozom, hogy egyesek ehhez fordulnak.
Majd ha a kutyabarátok tüntetnek és vetik ki maguk közül azokat, akik láncra verve meg lesz.rom módon tartják az állatot, akkor felszólalok értük, de addig, amíg joguk van, de kötelezettségük nincs, és töröljük-toroljuk meg azt, aki így vagy úgy védekezik ellene, addig ugyanaz lesz a véleményem: embertelen, és nem a kutyát kellene büntetni, de a gazdát sem bünteti senki.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Rat.Sand #265535 üzenetére
A kutya az új gyerek, ólcsóbb, 100%- ban irányítható, félrelökhető majd elővehető mikor éppen kell, nem felesel, feltétel nélkül szeret és hűséges (vagyis buta, nem mint egy gyerek aki tanul és nem felejti a bánásmódot), alkalomadtán eldobható és legrosszabb esetben is ~10 évente eldöntheted akarod-e újra...ennek isszuk mindnyájan a levét azok akik úgy gondoljuk, hogy az állatnak az állatok szintjén a helye a társadalomban és nem szeretnének a vendéglőben kutyákkal egy asztalnál enni, minden talpalatnyi zöldterületen xarba lépni, társasházban kutyaugatásra ébredni, stb.-stb. Mára már egy kvázi élettárssá avanzsált volt haszonállat lett melynek van saját orvosa, fodrásza, személyi edzője, fotóalbuma, twitter oldala, szabója, jogai és akire a jóléti társadalmakban már többet költenek mint kevésbé szerencsés helyeken egy falunyi gyerekre.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
andrisbandi
őstag
válasz -=RelakS=- #265544 üzenetére
Ahogy meséltem, a helyi újságban is ismertetik a hatást, minimum évente, beleírják az édesítőszer neveit is. Hogy ne rébuszokban tájékoztassanak.
Én direkt nem neveztem meg, nehogy kifogjak valami iq bajnokot
Rosszul gondolkoztam belátom. Egy link sokkal elegánsabb, lopom az ötletet[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Na bekapcsoltam az Edge 530-on az incident detectiont, remélem nem riasztja majd az amúgy is idegbajos nejemet túl soxór fölöslegesen. ...ezt hogyan kell elképzelni, megy egy mail a megjelölt e-mailcímekre a koordinátákkal? Van hangjelzés és türelminidő előtte mikor még visszavonhatom, leállíthatom az eszközön? Ha elindulok utána leáll?
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Hasaggymeg #265548 üzenetére
Elkezd zizegni a készülék, kiírja, hogy incidenst észlelt, meg megy rajta egy státuszcsík. 30 másodperced van, hogy leállítsd. Nem elég megnyomni, nyomva kell tartani egy ideig. Ha nem teszed, küld egy sms-t a megadott kontaktnak a koordinátáiddal, meg egy linkkel a térképre, amin meg is mutatja, hol vagy.
De egyszerűen hagyd eldőlni az udvaron, és próbáld ki.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Lehetne pls a teljes threadet törölni, kezdve a hozzászólással, ahol a seggfej kolléga örömködik, hogy amióta mérgezik a kutyákat a környéken, azóta rend van?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest