Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz ZolkoW #126807 üzenetére

    Imbuszok, villáskulcsok akadnak, kónuszkulcsot nézek. Racsnileszedőt írtam, igen, monoblokkhoz meg akkor valami ilyesmit veszek.

    (#126809) Hasaggymeg: ez az, hogy alapvetően nem ismerem a szükséges műveleteket és nincs semmi értelmezhető szerszámom, bringaszerelés-szűz vagyok még. :) Azt tudom számba venni, miket akarok lecserélni, levenni, felrakni: racsni, hajtókarok, talán monoblokkot is kell, váltók, fékek, újrabovdenezés is kelleni fog.

    (#126810) ivana: biztos ezen sem férne el? Nem kimondott mtb, inkább valami hibrid, talán trekkingnek is lehet nevezni, vagy ha akkoriban ismerték volna a kategóriát, akkor fitnessnek. 622-es kerekei vannak. Az persze tiszta sor, hogy nem fogom kitekerni a 48/11-et síkon, mert már a 42/11-gyel is megvan a 40 km/h 80-as fordulaton, de talán jobban eloszlanának a fokozatok. De igazad lesz, elég lesz egy 44-es is. Viszont a régit nem dobom ki, annyira nem gáz, nem valami áruházi batár, egy caprine, még a középiskolás éveimből.
    A második opció lesz, mert szarul mutatna ezen az az acera.
    Viszont abban igazatok van, hogy nem racsnis, hanem kazettás az agy, ilyen. Vagyis egy kazettaleszedő is fog kelleni. Nincs valami kombinált cucc, ami mindkettőhöz jó?

Új hozzászólás Aktív témák