Új hozzászólás Aktív témák
-
Racsi1
csendes tag
Na ránéztem, nem hiszem, hogy ez lehet a baj, mert semmilyen tűzfal és vírusírtó nincs felrakva.
-
Racsi1
csendes tag
Hali!
Na újra eljött a kékhalál.
Üzenet: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
STOP: 0x000000D1 (0X6F646F55,0X00000002,0x00000001,0XB933F8D4)
HTTP.SYS - Adress B933F8D4 base at B932E000, Datestamp 41672744
Légyszi segítsetek! Mi lehet a baj? -
Racsi1
csendes tag
Hali!
Én is ilyen újraindulási problémával küszködök. Egy hetes a gépem belseje (alaplap, proci, mem, hdd, vga). Eddig símán ment minden, de most időnként újraindul. Amikor először előjött, akkor vagy ötször újraindult, mire sikerült megállapodnia. Azután ment megint órákig. Ma egész nap ment, délután vidót digitalizáltam, majd renderelés közben megint újraindult. Azóta megint megy folyamatosan. Közben csináltam memtestet kb. egy órán át, semmi probléma. Amúgy a gép EPOX 9NPA Ultra alaplap, Athlon 3500+ proci, MSI NX6600 VTD256EH vga. Most kikapcsoltam az autómatikus újraindulást. Ha megint elősön a hiba, majd jelzem a hibaüzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest