Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikla

    tag

    Sziasztok, egy pár napja vacilálok, mert úgy érzem az egyszerű kávés topic ehhez kevés, az itteni mélység túl sok.
    De inkább egy profitol fikázást mint egy hozzá nem értő től tuti tippet :DD

    Szóval szeretnénk fentebb lépni a kávé világában, de a kapszulát és az ESE asszonynál kizárt (ne menjünk bele), automatát én nem szeretnék mert arra a napi átlag 3 kávéra ami kettőnk közt elmegy túlzásnak érzem. (És a hangjától én falra mászom)

    Amit szeretnék: egy kézi darálót, egy egyszerűbb gépet és betanulni (beidomitani magam) az alapokra.

    A topic összefoglalót átrágtam többször és mindig eladók a 3. kivánalmam kapcsán; nem vagyok műszaki ember - azt már értem picit hogy miért fontos friss kávét frissen örölni, de mint mondtam a beidomitásnál elsőre mélyebben nem mennék - szóval a gép, a legnagyobb bajom hogy az ajánlott gépek vagy csak használtak - amibe félek belemenni mert nem értek hozzá - vagy 100 környéke.

    Tudtok kérlek ajánlani valamit az én hülye fél világomra?
    Mi lenne az a gép amit újonnan lehet kapni és azért 50nél megáll? Amihez nem kell gépészkedni de azért meg tudom rajta tanulni a szakmát?

    Köszi előre is. :)

    És igen, tudom hogy nem lesz olyan, a fele kidobódik az élménynek, de én úgy érzem inkább kicsiben szeretném elkezdeni és onnan megtanulni, mint belevágni a közepébe és "ott áll a teljes búvár cucc a szekrényben" legyen megint a vége, mert sokat akar a szarka....

    Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)

Új hozzászólás Aktív témák