Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbálom értelmezni amit mondtál. Tegnap még feltettem (windows) a 10.7es iTunes-t, ebben ahogy
olvastam már nincs AppStore, ezután felraktam a 10.4-est, ebben visszajött az App Store lehetőség,
de nagyon furán működik mert tudok böngészni az appok közt de például a fent leírtakat nem találom meg!
Amik feljönnek alkalmazások azoknál meg nincs get/download lehetőség, eleve a kereső mintha nem is keresne az app-ok között csak a music/podcastokban, szóval totál fura az egész, meg nekem is az iOS lelkivilága
Megköszönném ha kicsit részletesebben leírnád hogy mit kellene tennem hogy iOS 9.3.5-ön (iPad 3)
tudjak régi alkalmazásokat telepíteni.
A. -
atus72
őstag
sziasztok,
Visszakerült hozzám a sokéve kölcsönadott iPad 3-m. Lefrissítettem amit 9.3.5-re.
Sajnos ahogy látom a legtöbb alkalmazás amit használni szeretnék az iOS10-t kér.
- photos
- chrome
Olvasgattam sokat a témában, de nem igazán találtam működő megoldást arra hogy régebbi verziót
hogyan lehetne telepíteni (ezek az appok nem voltak installálva még, szóval ilyen purchase historys megoldások nem működnek)
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest