Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
12promax/13promax/14peomax/15promax - ezekben mind volt 5G, mindegyik telefon megvotlt nekem
Kb szumma 1 napot hasznaltam ezt, sokkal stabilabb meg a 4G
ja es 4G mobilwifivel is tudtam 8-10MB/s tolteni torrentrol nyaraloban
Es igen en 10ezerert vettem, hasznalom 2-4 eve, annak az akkuja mar eleg tropa de van amikor hetekig kabelre kotve log a nyaralo sarkaban -
Gubu0101
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Jo az ha kepes halozatot is hasznalni.Utaztam kifele most es az allyra hotspotoltan az iphonerol.15-20 percenkent dobta a mobilhalozatot.Felkelett oldanom,hogy ujra elinduljon az internet.kb 2 orat kinlodtam igy,aztan hagytam is a fenebe.Xar ez mikor online jatekot jatszol.Ha adott minden,akkor menetkozbe nem kell szorakozni a hotspotal a tabeleten,hanem mehet a mobilnet,lehet nyugodtan filmetnezni stb.Nekem volt adatkartyam pluszban meg szolgaltatotol vettem az ipadot,mashonnan nem is szoktam venni semmit.Igy kb alap a cellular.
Ha adott valakinek,hogy egy helyben hasznalja joforman az ipadot,mindig van wifi elerese,akkor termeszetes,hogy folosleges mas verziot venni.Volt olyan eset,hogy a fonokom benezett egy szamlat idekint es lekapcsoltak az internetet amit 3 honap alatt sikerult elintezni,hogy legyen ujra,milyen jol jott ilyenkor is,hogy van mihez nyulni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Es igen en 10ezerert vettem, hasznalom 2-4 eve, annak az akkuja mar eleg tropa de van amikor hetekig kabelre kotve log a nyaralo sarkaban