- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
válasz
MrRL19
üzenetére
Pont előtted eggyel irtam 80-90 között itt, az aprón mire lehet számítani: [link]
Kollága felvetése jogos: ez TP specifikus topik; mindenesetre a fenti ársávban találsz Lenovo ThinkPad-et, Ideapad-et...és más gyártóktól a kategória megfelelőit: Dell, HP, etc. A Lenovo valemivel drágább (gondolom a köztudat miatt), mint a többi, de nem szignifikáns a különbség. Amit én javasolnék: Lenovo vagy Dell (mindkettőre jó a támogatás), egyébként pedig azt vegyél, ami leginkább tetszik.
Ahogy írtam is: tipikusan Intel 8th gen, AMD 3rd gen platformok esnek az ársávba.
Én most keddig használtam (*) egy AMD 3700-zal szerelt T495-öt egy 4K-s monitorra kötve, gyönyören vitte a 4K YT videókat (~15% CPU, ~65% VGA terhelés), de file-ból (VLC) azért küzdött a CPU 'beletekeréskor', de folyamatos lejátszáskor sima volt. A videóvágás passz részemről.
(*) Lecseréltem egy ThinPad P15-re, itt írtam, hogy miért nem vált be nekem: [link]
-
lócitrom
őstag
válasz
MrRL19
üzenetére
nem azért, de mi az, hogy 4K film meg hdmi ,14” felfelé? pláne, hogy ez nem a Milyen notebookot vegyek? fórum, ahol bármilyen márkát javasolnának. de ahogy látom ott se nagyon sikerült kifejteni. mindenesetre ennyi pénzért maximum FHD felbontásra számíthatsz és marhára felesleges 4K felbontású filmek nézésére 13-17 colos gépeket használni. már ha egyáltalán tényleg érted mi az a 4K. ennyiért dokkolható konfig sincs, ami ne izzadna folyamatosan pusztán a 4K megjelenítés miatt.
-
CharlieDrop
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi