Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
sketchifun
üzenetére
Nekem ennek az elodje van otthon: [link]
(Amikor jott ez, akkor vettem, bemutato darab volt. Oszinten szolva, ez majdnem kevesebb penzembe kerult, mint az a 8-10 kinai vacak, amit az evek alatt elhasznaltam. Sajnos egy jo eszkoz tenyleg sokba kerul.)
Aksit forrasztani van egy 4.8mm-es pakahegyem.Ammi nagyon jol jon, ha van valami erosen savas fluxod, (en pakahegy tisztitot hasznalok,) attol sokminden "megadja" magat, viszont fontos, hogy jol letakarits mindent utana, mert ha ott marad, megesz rezet, vasat, pakahegyet, mindent.
-
pjen
félisten
válasz
sketchifun
üzenetére
Az,hogy milyen páka a jó,nagyon alkalmazás függő.+Ahogy kernel kolléga sokszor leírta nagyon sokat számít a rutin.Azzal a conrad-os pákával nagyrészt el lehet lenni,csak gyakorolni kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold