Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Kernel #54743 üzenetére

Értem. Az Xtar verzió egyszerűbb lett volna és nem végleges változás lett volna számára. Ha kiszedem a cuccot belőle egy mozdulattal, továbbra is töltő maradt volna.

Akkor marad a TP4056 és egy komolyabb 5V-os adapter beszerzése, mert a jelenlegi 500mA-os. Nem mintha számítana csak ha már 1A a töltőáramkör legyen is kihasználva.

Aztán ha már itt vagyunk gondolkodok egy komolyabb rádió átalakításán is ha van benne értelem. Mindenek előtt be kell szerezni a cuccot mert nincs és az egészben az a borzasztó hogy volt ilyenem de most nincs.

Ha jól vettem ki a kapcsolási rajzon ebbe 8ohm-os sugárzók vannak. Modernizálás után (mert elsősorban USB-ről és/vagy telefonról szólna a muzsika) bele kerülne egy ilyen erősítő ami képes 12V-ról is menni. Ez a 12V kinyerhető sorba kötött Li-ion akkukból is ugye? Sztem a 2×40W teljesítmény kamu - ha a fele igaz már az is nagy szó összesen főleg ennyi pénzért. Véleményem szerint ha a Videoton hangszóró nem változik 2×2W teljesítmény lesz kihasználva amihez véleményem szerint már 6db 26650 elég lenne 2×3db sorban és ez a két blokk párhuzamosítva. Kérdés ez az erősítő mit kezdene a 12,6V-ról folyamatosan csökkenő feszültséggel. Vagy praktikusabb volna egy kicsi 12V-os akkuval megoldani ezt a témát, de akkor meg kellene oldani a töltését mondjuk egy ilyennel. Nagyon képlékeny még ez a terv, de életképes lehet?

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák