Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Korábban érdeklődtem a topicban a LED reflektorokkal kapcsolatban. Ilyet siketült vásárolnom, mozgásérzékelős, ahogy a képeken is látszik, vettem 2 darabot, darabja 3.850 forint volt így.

    [link]

    [link]

    3 hete szolgál, eddig jó. A doboz és a reflektor is büszkén hirdeti, hogy ő bizony 20W-os, nos, a műszer 7W-ot mutatott, nem tudom, meg kellene-e lepődnünk, ennyiért szerintem kb vállalható egy kínai terméktől. Az összeszerelés meglehetősen hanyag, 2 egyforma méretű csavart nem találtam benne, a tömítő (sziloplaszt-szerű) anyag is hagy kívánnivalót maga után, az IP66 védelmet nem tudom, teljesíti-e, vagy ez valami kínai szabvány...
    Kis próbálgatás után be is tudtam hangolni a kellő érzékenységre. A reflektort két, derékszögben összefutó fal egyik "ágára" szereltem, ezzel a 7W felvett teljesítménnyel kb 8 × 8 méteres területet le lehet fedni vele. Az ereje nem perzseli fel a földet, de arra bőven elég, hogy nem lépek bele a nemkívánatos dolgokba, és azért mégse 500W a fogyasztása.

    Szvsz, aki a piacon ráakad hasonló termékre, tudom ajánlani, de kültérre a 20W a minimum, amit megvennék, beltérre, kis helyre elég lehet a 10W is, de láttam 5W-osat is, az nem tudom, mire használható.

    Kb ennyi a tapasztalatom, akinek esetleg kérdése lenne, írjon bátran, ha tudok, válaszolok rá. :)

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák