Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Sziasztok.
    Nem mindennapi lesz a dolog, de hátha van itt egy két szaki aki tud nekem okosat mondani rá.

    Adott egy Navgear DSR-N 270 2din méretű autós navi.
    Hibásan került hozzám Németországból. Számlája ugyan megvan de már látszik hogy volt szétszedve és forrasztás nyoma is látszik rajta. A számlán igaz "refurbised" is fel van tüntetve, így nem tudom hogy ott cseréltek e benne alkatrészt, vagy esetleg már utána nézte valaki.
    A lényeg az, hogy úgy néz ki a feszültségek eljutnak az MCU-ig( STM32F100 ) viszont onnan már nem megy tovább. az előlap és a bekapcsológomb irányába se semmi.
    A NYÁK-on át lett már mérve minden, és egyre nagyobb a gyanúnk, hogy egy elrontott firmware frissítés lesz a háttérben és azért nem működik a készülék. Ez a készülék csak a németeknél terjedt el, de a bele mint minden egyébnek full kínai. Mivel nem lehet globálisan kapni, szinte 0 infót találtam róla a neten, az alap dolgokon kívül (firmware, user manual stb) nincs más hozzá.
    Valamilyen módszerrel életre lehetne kelteni a kicsikét, vagy jó lesz szobadísznek?

    Megfordult a fejemben, hogy írok a forgalmazónak (gyártó sajnos nem ismert, gondolom egy csájníz cég a sok közül) hogy segítsenek, de szinte biztosra veszem, hogy nulla segítséget fogok tőlük kapni, esetleg felajánlják, hogy baromi sok pénzért megcsinálják ha elküldöm, vagy épp megmondják vegyek újat, de kétlem azt is, hogy esetleg adnának egy szerviz manuált.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák