Hirdetés
Aktív témák
-
failed
tag
Nos, érdeklődésem túlmutat a prohardver fórumain. Szóval, nem nyitottam két topicot. Ennek ellenére, ha van már olyan topic ami ezzel foglalkozik, akkor azt megoszthatnátok velem, és akkor mindenkinek könnyebb lenne higgyétek el nem vagyok rest olvasni, de nem igazán találok hiteles információt a témával kapcsolatban. Másik portálon az ellenkezőjét mondták az itt elhangzott válasznak.
Szóval továbbra is várom a kedves fórumozók válaszait.
köszönöm
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
failed
tag
Köszönöm a választ! Tegnap már olvastam amit linkeltél - igaz a teljesség igénye nélkül...
Így ( (---O---) )
azaz _____Tehát csak a membrán egyik szélétől a másik széléig... se a perem, se a kosár, csak a membrán átmérőjét kellene érteni a hangszóró átmérője alatt....
Érdeklődtem "szakmai" fórumon is, természetesen megosztom itt is az ott kapott választ.
[ Szerkesztve ]
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
törölt tag
A membrán szélétől kell mérni. Ha még egyéb kérdésed van:Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható. és elolvasni az 1. hozzászólást.
-
failed
tag
Üdv
Egy butácska kérdéssel fordulnék hozzátok, mert én már nem tudom eldönteni, hogy hogyan is kell mérni egy hangszóró átmérőjét. A kérdés az, hogy amikor azt olvasom valahol, hogy 20 cm átmérőjű hangszóró, akkor az csak a membrán Ø-je vagy hozzátartozik a peremezés is? Ne adj' Isten még az öntvénykosár is?! Mert így könnyen lehet egy - szerintem - 16 cm-es hangszóróból 20-ast csinálni... 16 cm Ø a membrán + 1-1 cm két oldalt a gumiperem az már 18 cm, köhögünk egyet, és felfele kerekítjük 20-ra, mert 18-as hangszóróval még nem találkoztunk...
Kérlek segítsen valaki, aki otthon van a témában, mert ez elég nevetséges kérdésnek tűnik, de számomra félreértések melegágya...
Előre is köszönöm minden kedves fórumozó segítségét
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TV antenna és jelerősítés
- Synology NAS
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest