Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz whitezo88 #77241 üzenetére

    Hali, tudom még kicsit korai az új arénáról nyilatkozni + most sok olyan is van aki elötte nem tolta aktívan, meg egyébként is jócskán alakul még a meta. Ugye wild elött control heavy volt sok priesttel, lockkal shámánnal. Aztán wildban inkább a curve játszott, megmondom őszintén itt nem sokat toltam, mert engem frusztrált a rengeteg lap és többnyire semmit nem érte meg körbe játszani, de pont ez miatt sokszor lehetetlen combackek is voltak.
    Ami az új rendszert illeti -azért ezt is tessék fentartásokkal kezelni- nem toltam még 10 draftot se.
    Nyílván vannak még jócskán hibái (nekem most különösen a pala tűnik OPnak), de sztem 7+ winnél sokkal kiegyensúlyozotabb draftokat látni. OK elötte átkell verekedned magad a 3-4wines dzsungelen, de ez régen is meg volt.

    Ami viszont különösen tetszik azok az aréna only lapok, ugye ennek sokat köszönhet most pl.: a warrior (meg hogy a class spec lapokról lekerült aszorzó), remélem terveznek még ilyeneket betenni, mert ezzel a laddertől függetlenül jól lehet balanszolni. Valamint itt van, hogy "azonos" értékű lapokból kell választanod, nah ezen jócskán van még mit csiszolni, de az elképzelés jó és végre nem egy "szinergia" szerű elhamarkodott vmit kaptunk, mint korábban. Ezért ismét a draftra kerül át a hangsúly, nekem eddig ez adta azt a pluszt amiért inkább az arénát válaszottam. Ugye itt eddig sokat segítettek a különböző 3rd party programok, de most ismét előjön végre az egyedi skill, legalábbis egyenlőre így fest a dolog. Persze ettől még a kezdő vagy keveset arénázóknak ezek továbbra is jó kiindulás alapnak.

    Most vhogy így érzem, mondom úgy hogy még nagyon az elején vagyok, de örülök hogy ezt a kieg elött lépték meg és csak remélni tudom, hogy finomhangolják addig és akkor valóban egy jó és működőképes felfrissítést kapunk végre, mert lássuk be nagyon ráfért már az arénára egy kis törődés.

    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák