Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Cathfaern #72254 üzenetére

    Persze kell nekik az innervate, ha tier 1-2 -ben akarnak folyamatosan játszani. De van különbség aközött, hogy 1 kaszt broken vagy balanced.

    Te is tudod, hogy az innervate-el olyan kombók is elérhetőek, amelyek normál körülmények között nem lennánek azok. Annó ilyen volt a FoN + FoN + Savage Roar. Jelenleg pedig az irtózatosan körei UI. Melyik másik kaszt tud hasonlót csinálni turn 5-6 ban.

    Gondoljunk már bele, hogy mit csinál a lap...

    Sprint - > Draw 4 (7 mana), Firenlands Portal -> Deals 5 DMG, Summon (7 mana), Iron Scales - > Gain 5 Armor (1 mana)

    Ez összegyúrva egyben 15 mana érték és mivel kombinált értékről van szó ezért hozzá lehet adni még + 1 mana értéket. Összesen 16 mana értékben játszol ki 1 lapot az 5. körben... Ez pedig nem egészséges a játékra és a metára nézve.

    De mondok jobbat, Reynad ellen a srác turn 3-ban tolta a tauntra a Bonemare-t. Az megint 9/9 értékben érkező stat a 4. körben. Ráadásul taunntal. És ezt a legtöbb kaszt nem tudja megfogni, mert nem erre lett tervezve a lapkészlet.

    Rogue tud Turn 4-ben 4-et húzni preppel (2 lapból), de akkor hatalmas board hátrányban van az ellenfélhez képest. Itt Board előnyt + HP -t + lapelőnyt generálsz. Amvivel nem is lenne baj turn 8-10 körül, de nagyon nem oké turn 4-5-ben.

    Ráadásul arról nem is beszélve, hogy jelenleg arról szól a druid, hogy ész nélkül mullliganelünk WG-re és Jade Blossomra, aztán pedig BlessRNG, hogy betopdeck-eld az UI-t.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák