Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz NyxNyxNyx #68042 üzenetére

    Hali,
    Pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Sokkal jobban tetszik, mint Gadgeztán alatt, mikor a cabal klasszok (különösen a lock)-nál teljesen mind1 volt h mit raktál ki, mert semmit nem lehetet körbe játszani. Aoe kellett akkor ott volt ha hard removal akkor az is. Nem is nagyon toltam, hiába tetszett a standardra váltás, mert 7 win felett tényleg az nyert aki a fent említett lapokból többet kapott rngjezustól.

    Ungoro óta több mint 30 runt mentem (Ok ultra casual vagyok ez nincs átlag napi 2 draft se :) ). Ebben volt 2 12win, jópár 7-11 és persze becsúszott pár 1-3 is. Pontos átlagot nem tok mondani, mert csak a 12ket dokumentálom. Viszont, bár a mage még sztem mindig mocskos OP (primordial glyph, meteor, elég jó elementálok), elég sok és változatos kört tudhatok magam mögött.

    Nyilván vannak olyan lapok, amit ha rögtön nem tudsz megoldani akkor vége is, hello Vicious Fledgling! De azért a lapok nagyrészét körbe lehet még mindig játszani, különösen a Primordial Drake-et érdemes, ami úgyfest az új kraken lett. :)
    Az biztos, hogy a drafton még nagyobb hangsúly van, elkell felejteni a jó curveot és mocskosul greedinek kell lenni, persze nem azt mondom, hogy pickeld be az 5. Free from Ambert, de mentem 11 wint olyan priest deckel amiben 3 tette ki a lategame-et.

    Ha rangsorolni kellene a classokat nálam a top 3 Mage (fent már említettem miért), Rúzs (elég jó hardremovealokat kapott, de a board spamet nehezen tudja lekezelni), Paladin (secretes murloc, stonehill, +buffok). A sort egyértelműen a warrior zárja amit sajnálok, mert a standard bevezetése elött sikerült neki a középmezőnybe felküzdenie magát, egy kicsivel jobb a lock nála ami elég durva mélyrepülés, de vhogy nem bánom. DE végre nem az van h ha a top 3 classt nem ajánlotta fel, akkor mehet a retire vagy ha sikerült egy jó draftot kikaparni még akár 5 wint is összetudsz szenvedni. Mentem 10 wint hunterrel, ok standard váltásnál is jó lett, de azóta sokkal több taunt került be, és elég sok jó lapja kirotált, nyilván kapott is most rendesen, főleg early game-et. Feltétlenül megemlíteném a druidot, ami gadgeztanba elég mostoha gyerek volt főleg a Blastcrystal miatt, viszont most a sok beast miatt azért van keresnivalója még ha nem is a topban. A shámánnak is végre van comebackje vulcano személyében, meg ugye a durva elementál sinergia +lotus agent, evolve ha szerencsések vagyunk.

    Összeségében nekem egyenlőre tetszik, biztos hogy jelenleg sokan próbálják még innen kiütni a hiányzó lapokat, ezért könyebb jó átlagot is menni, de nem érzem kínszenvedésnek ezt a "grindet", sőt kifejezetten élvezem.
    Aztán majd lehet 2 hónap múlva, teljesen máshogy fogom látni.

    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák