Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz Sirandrish #55653 üzenetére

    Kb itt igy szokott lenni, hogy senkinek semmi se jó, ezt jól látod :DDD
    Amúgy nekem a legagróbb deck amiket játszok az a midrange hunter és dragon warrior, de inkább a midrange/control vonalat szeretem.
    Nekem a problémám nem a lassú greedy metával van, hanem a mostani lassú greedy deckekkel. Blizz az utóbbi időben kiadott pár lapot ami miatt szerintem a control meccsek szarok lettek és a szinte sakk szintű számolgatásból elment totál randommá vagy teljesen unfairré az egész:
    1. Elise: nem megy a meccs a deckkeddel, kivágod a monkeyt és imádkozol, teljesen taktikus és megfontolt tényleg
    2.. Anyfin can happen: control deckket játszol? Leverlek 80 hpról is két 10 manás lapból juhúú. Blizz problémát látja megoldás nem az anyfint nerfeli, hanem kiveszi az old murceyet standardből.
    3.. N'zoth 10 mana legyen full board DR vackokkal újra, rogueban ezt spékeljük meg shadowsteppel, meg shadowcasterrel meg anyámtyúkjával, szóval játsza ki legalább 2-3 szor, mert úgy jó, retardált az egész.
    4. C'thun: brann+doomcallerrel megspékelve szintén fun&interactive kategóriát erősiti.
    5. Yogg: Ultimate grand fiesta, idióta lap

    Wotog előtt még rengeteget játszottam control warriort, wotog óta csak néha játszok már controlt, inkább megyek aggrósabb midranggel amivel be tudom fejezni a meccset lehetőleg gyorsabban, mint amig az ilyen marhaságok kijátszásra kerülnek. És sokan igy vannak vele szerintem. Úgyhogy amint ezek a marhaságok megjelennek, jön újra az aggro azonnal.

    [(#55647) giorgio: ha időd van rá én benne vagyok

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák