Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz sagem #50797 üzenetére

    Pont ez az ami nem tetszik, hogy gyakorlatilag arra vagy kényszerítve, hogy fizess 1 jobb gyűjteményért cserébe. Mert ha feltorlódnak a cuccok, de a jobb cuccot nem tudod kinyitni, akkor gondolom szopás van. És akkor még ott van, hogy lehet, hogy hulladékot nyitsz.
    HS-nél csak annyi max a sürgetés, hogy 3 naponként le kell ülni egy órára, hogy nem veszítsd el a friss napi questeket.

    Nekem amúgy a HS rendszerével jelenleg nincs bajom. Így, hogy itt a standard a kezdőknek is van lehetőségük jó paklikat összerakni. Pláne a Free C'thunnal. Mondom ezt én aki 200k felett költött már rá. Egyetlen dolgot változtatnék és ez a gold jutalom ami a win-ek után jár. Már 20 is elég lenne, mert aki letol napi 40+ meccset az megérdemel ezért 2 ingyen packot (ha nem arénára költi).

    Persze most a napi quest-el nem számoltam, de szerintem nevetséges, hogy naponta 50%-os winrate-el számolva kb. 60 meccset kell tolni ahhoz, hogy csak a napi játékból tudj nyitni 1 packot. Ez nevetséges jutalmazás a beleölt órák számát illetően.

    A többi dolog szerintem nagyjából rendben van, aki kezdőként csak a solo-kat veszi meg és elkezd nyitogatni az szerintem rövidebb időn belül fel tud zárkózni. (ha tud játszani).
    Nyilván teljesen 0 tapasztalattal nehezebb a dolog, de ha sok streamet néz az ember, meg akár már van tapasztalata a játékkal akkor nem lehetetlen feladat 1 működő pakli összerakása.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák