Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok! Olyan gonddal küzdök új Whirlpool indukcióüs főzőlappal, hogy sajnos ami alatta van nagyon melegszik.
    Bár a hivatalos védőtávolságokat a jelenlegi felállásban a mi konyhabútorunkban sajnos lehetetlenség tartani, de létezik, hogy nagyobb hőt ontson a konyhaszekrénybe, mint előtte a kerámialapos? Nem pont az van, hogy az indukciós az edényen kívül nem sok hőt termel?
    Külön szellőző nem lett kialakítva a szekrényben/szekrényen, de eddig sem igényelte a kerámialapos, és nagy a szekrény, 140 széles, jobbra-balra 70-70 centi széles fiókok egészen a munkapultig, középen van egy függőleges bútorlap a két fél közt, abból le kellet vágni, épp hogy nem ér hozzá a tűzhely aljához, de az csak a középső pár centis szélességben van úgy.

    Balra alul sok hely van, csak jobbra szűkös az evőeszközös fióknál.


    Felmelegednek a vezérlőgombok és a kanalak is. Most azt csináljuk, hogy résre kinyitott fiókkal főzünk, de ez meg milyen már?
    Hibás, ez ilyen, vagy mi a helyzet? Ilyet a villamos bekötés gondolom nem okozhat. Ha mondjuk a bekötő sorkapocsban nem lenne megfelelő az érintkezés és ezért nagy lenne az átviteli ellenállása, az nem okozna ilyen jelenséget szerintem.
    Illetve mennyire kell az edényt középpontban tartani? Elülső zónán ha a középponti pöttyre teszem egy nagyobb edény közepét, az rálóg a vezérlőfelületre. Bármit, ami túllóg a kijelölt téglalapon, főzőmezőösszevonással kell használni?

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák