Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz Donki Hóte #59870 üzenetére

    Jelenleg egy Duval, kulso egesteru, kombi, igen ezzel futunk is a lakasban es a melegvizet is ez adja.
    Igazabol az a baj amit itt par napja is irtam, hogy bepeneszedtunk, furdoben is, konyhaban is, haloszobaban is. mindharom helyiseg ugyanazon a falon van ami az utcara nez. Regi tegla haz, nincs szigetelve, 17 fokosak a falak ezen a homlokzaton, 22 fokos szobafuteskor.

    Beszeltem ma az Aerecoval a szelloztetessel kapcsolatban meg hogy milyen lehetosegek vannak, de sajnos mivel kulso egesteru a kazan, igy nem tudnak segiteni aktiv szelloztetessel, mert tilos, eletveszelyes. Annyit mondott a teloban a srac, hogy be lehet rakni meg pluszba 1-2 ilyen passziv higroszkopos levegoztetot esetleg a tobbi helyisegbe is, vagy venni egy paraelszivot de ugye ezek mar 20-80k kiadasok es azt mondta megoldast lehet ad, lehet nem. Az igazi az aktiv rendszer lenne, de ahhoz kazant kell cserelni.

    Elkezdtem gondolkozni, mert a lakas allaga hetrol hetre, honaprol honapra csak romlik igy, 3 helyiseg is peneszes lett, ebbol a furdoszoba a leglatvanyosabb.
    Hiaba festetunk ki ujra, ez megint elo fog jonni igy.

    Jogszabaly szerint csak es kizarolag kondenzacios johet szoba, talalomra felhivtam ma egy ceget, mondtak teremszetesen ki kell jonni megnezni, felmerni utana tudnak mondani barmit is, hogy csak sima csere es a meglevo kivezetesbe bele tudjak epiteni az ujat vagy ki kell epiteni, stb.
    Szoval csak probalok informalodni mi lenne a vege, es hogy kinel kopogtassak.
    G.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák