Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joezyka

    senior tag

    válasz Morris #23270 üzenetére

    előmosogatás csak azért kell, mert sok edényt nem használunk, és most is úgy rászárad a cucc néha, hogy "öröm" kaparni :D Anyám mondja mindig a mosogatásról: aznap örömmel, másnap körömmel. Az előmosogatás célja ha jól tudom, hogy berakom amit épp használtam, átlocsolja, és nem szárad az agyára a kajamaradék. Mintha kb elöblögetném. (vagy tévesek az információim? :F )

    (#23267) Timmcsy és (#23275) Sinisi : Amint megláttam az evőeszköztartót, kb "beleszerettem", aztán meg olvastam is, hogy tisztábbak lesznek az evőeszközök (ezt is jól olvastam ugye? :) ).

    Már csak azon múlik, hogy helyben mit kapok, mit hoznak meg nekem. (van itt egy kereskedő, aki az internetes legalacsonyabb árhoz képest számol valamit, egész korrekten áraz).

    indukciós téma: Nekünk kb 10 éve volt az indukciós főzőlapunk, sima 1 lap 220-as dugaljjal. Akkor már megvolt a kerámia főzőlapunk, de csakis kizárólag az indukciósat használtuk. Sokkal jobb vele főzni, gyorsabb, gyorsabb a reakció ideje, nem lesz tőle forró az edények fülei, és sokkal szélesebb a hőmérséklet skálái (értsétek: pl húslevesnél amikor épphogy csak rotyogtatod, azt itt könnyebben megoldottuk, mint kerámián). Ezenkívül a nagy előnye amit fent is írtak, ha véletlenül a gyerkőc (akinél van pici) bekapcsolja, akkor se égeti meg magát, mert csak edényre reagál. Apu anno németországban vette, és kitapostuk a belét szegénynek :( De megérte!

    [ Szerkesztve ]

    Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

Új hozzászólás Aktív témák