Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
kb 1 hónapja jártam utóljára a DACos fórumban.besokalltam,hogy ha nem mérhető a differencia a cuccok között,akkor nincs is. 2 különböző árkategóriájú, teljesen ellentétes karakterű dac chipre épülő DACról leírták,hogy nem különböztethető meg a kettő egymástól. ment az éljenzés,h végre le mert irni ilyet valaki. az, hogy esetleg nem ez volt a gyenge láncszem,vagy,h nincs füle hozzá,az meg sem fordult. megy a népbutítás, és én meg placebótól szenvedek, h tápkábelt csereberélgettem,meg, hogy hangfalkábel helyett simán jó a kerítéskábel, hisz mind vezeti az áramot.
meg mi a francnak nagy keresztmetszetű tápkábel,meg mittomén.borzalmasan lesüllyedt a prohardver fórum szint. most úgy látom,h alulmúlja az AVXet. tisztelet a kivételnek.
kéne egy olyan hely, ahova van értelme járni, eszmét cserélni, és valamennyire fül minőség alapján szűrve vannak az userek. vagy nem is tudom, hogyan kéne csinálni.
-
Ed Parker
nagyúr
-
törölt tag
Bbéci én egyetértek az általad leírtakkal (és a többiekkel is), és valszeg én is hallanám a különbséget.
De a legnagyobb tisztelettel! Te pl. azt írod, nem hallgatsz mp3-at. Nos, nekem a zenéim nagy többsége mp3, némelyik (sajna) 128kbps, ezt még én is hallom. De annyira nem csíp a pisi miatta.
Az én zenehallgatási szokásom az kb az, hogy elindítom, és teszek-veszek a lakásba, főzök, takarítok, vagy a vállalkozást intézem.
Nincs egy "süketszobám" egy kényelmes bőrkanapéval, ahol átadhatom magam az élvezetnek, és nem is kell.
De hidd el, a felhasználók többsége ilyen! ránézésre vásárol, és többnyire elégedett.
Szóval azt gondolom, amit írtam, az nem ostobaság, csak egyfajta igényküszöb, ami jóval alacsonyabb a Tiednél.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest