-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
lehet kapni több fajtát is.
én már nagyjából a végére értem a saját kotyvasz teszteknek.
így ezek már hidegen hagynak.3-at használok.
-ahol erős kötés kell, és nem félek e gykiis felületi marástól, f.bs.
-ahol viszonylag erős kell, de még bontható, és semleges kell legyen, oda tekasil.
-ahol elég a picit gyengébb kötés, de fontos a bonthatóság, oda tekasil:pasta 3:1.
ez utóbbiból készitettem fecskendőbe keveréket. elővesezm, tökéletesen működik. csak mindig ki kell picit nyomni, és lezárásnál ügyelni kell, hogy légmentes legyen...már hőcsövet is ragaztotam bele blokkba, aminél ugye a hővezetés is lényeges.
össze tudtam hasonlítani egy másik ágon a gyári ragsztásssal. tök egyformán melegedett...innentől az összes hővezető ragsztó gyártó pont bekaphatja a 1-2-5 gr-os kiszereléseivel együtt..
igaz, sosem lehet tudni. elmentettem. köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest