Hirdetés

Hirdetés

  • OneSport OT05 - finomhangolás

    ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.

  • Elindult a Valorant konzolos zárt tesztelése

    gp Bár a készítők bétáról beszélnek, a játékban aktívak a trófea és achievement rendszerek, lényegében a teljes kiadást kaptuk meg.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    válasz inf3rno #79213 üzenetére

    Nagyon jó. Én idén akartam 3-4 emelt ágyást csinálni, de szerintem nem lesz rá időm. Előző években volt nekünk is paprika, koktélparadicsom, borsó egy kevés, meg lila hagyma. Nem sok, de egész nyáron sajátot ettünk és semmit nem csináltunk vele, csak öntöztük. Utána jött a második gyerkőc és szüneteltettük, azóta is :B :U .
    Van 2 haverom, Ők elég nagy tételben foglalkoznak minden zöldséggel néha mikor megyünk hozzájuk, akkor ellátnak éppen azzal ami van. De a véleményem, hogy akinek van rá lehetősége, annak érdemes ráállni erre, hogy megtermeszti magának, nem csak azért, mert finomabb, hanem mert muszáj lesz. Az árak az egekben (ki tudja hol a vége), a minőség meg sehol, utána meg nehogy az legyen, hogy még ilyen sem lesz. Ezzel kapcsolatban elég pesszimista vagyok sajnos, dehát nem igazán azt látnám, hogy bármi is javulna.

    Mondjuk nekünk kicsi a portánk, de 3-4 ilyesmi méretű magaságyásnak tudok helyet szorítani :)) .

    Szóval én ezzel úgy vagyok, hogy nem azt nézem, hogy mennyi munkát raktam bele, mert ha bármi is megterem és finom is, akkor már megérte. Nyilván nem egyszerű, de megéri kitartónak lenni.

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák