Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz AxBattler #79212 üzenetére

    Ja 2015-ben csináltuk őket a szomszéd sráccal, akkor még külön kis magaságyások voltak, körülbelül olyasmik, mint nálam a második most. Aztán szétrohadt már az egész, a szomszéd srác elköltözött, az anyja vette át, ő meg inkább terjeszkedik, és mindent egybe nyit, hogy nagyobb legyen a terület. Mi is most átmentünk U alakba az egyiknél. Annak idején még itt a lenti részt is feltörtem, átszitáltam a földet, és kiraktam az egészet téglával és kövekkel.

    Igazából ezt a kertet én már elengedtem nagyobb részt. Inkább csak dísz. A macskával az őrületbe kergetett egy időben a szomszéd anyja, mert mindig a mi ágyásainkba piszkított. Tavaly meg nem ment semmire a paradicsom, ahogy kb. egyik évben sem, a chili viszont gyönyörű volt. Hagytam volna érni, aztán egyik nap arra keltem, hogy zölden lelopták az összeset. Szóval kb. ezerszer annyi munka van vele, mint amit visszahoz. Most is gondolkodok, hogy szerezzek e istállótrágyát bele, mert láttam az egyik helyen, de nem vagyok túl motivált...

    Inkább a másikra koncentrálnék, az hatalmas terület ehhez képest. 3000m2 körül van, és a nagy része szántó volt régen. Ott szeretnék most így elsőre tököt és cukkinit azon a részen, amit parlagon hagytunk 10 éve. Kíváncsi vagyok, hogy csak így fű közé kirakva a palántákat mi lesz belőle. Még az is lehet, hogy a paradicsomot is megpróbálom, azt is nehéz elnyomni.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák