Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz darvinya #72514 üzenetére

    Ecetet nem túl jó ötlet forralni, mármint nagyon töményet semmiképp. Megmarja a fémeket is. Pl nekem rezes fűtőszál volt egy régi forralóban, és simán kék lett tőle a víz, pedig nem raktam bele nagyon sok ecetet. A forró savak általában jobban dolgoznak, mint a hidegek... Én volt már amúgy, hogy híg ecettel mostam ki gépet, mert tejet habosítottam, aztán már nem emlékszem mi történt pontosan, de a lényeg, hogy fújás helyett elkezdett szívni a gép, és beszippantotta a tejet. Gondoltam annyira nem tesz jót neki, ha berohad a víztartályba, úgyhogy többször átmostam. Így utólag az ecet tök felesleges volt, mert a forró víz is fertőtleníti. Amúgy ez az olcsó változat volt, és nem is ez tette be neki a kaput, hanem hogy a kávé tartója állandóan kicsavarodott és lelökte a gőz nyomás. Aztán gondolhatod hogy nézett ki a konyha egy-egy ilyen akció után...

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák