Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz hegegabi80 #56052 üzenetére

    Az enyém türelmes. ......amíg odaengedem a gépemhez, még a családét piszkálom ;] Szerintem sem nagyon lehet lejönni erről a "szerről". Ilyen az ember, benne van az alkotási vágy. Legfeljebb van akinek a felszínen, felszín alatt és van akiben nagyon mélyen, de ott van az.
    Most lesz mégegy köröm vele. 81-83 fokig kúszott fel a GTX950WF2OC vga. Szerintem megfordítom a hátsó ventit. Még szerverként üzemelt, bőven elég volt level1-en pörögnie és úgy fúvattam befelé a levegőt a passzív procira. Most azért kicsit combosabb a hőtermelés, és a táp, meg a hátsó légkavaró együtt túl sok a csavarlukakra, meg az egyetlen slotnyi szellőzőre. Átteszem szívóra és remélem így az a k.... szürkepiros zsinórja is eltűnik, (Atomfekete, nem olcsó ventire ilyen okádék színű vezetéket biggyeszteni....) meg beáll max 74 fokra. (83 foknál a vga hűtője még mindig csak 71%on pörgött. Ergo tudják a mérnökök, hogy mennyi a max hőmérsékleti plafon, szóval annyira nem parázok)

    (#56053) SmileyAlkotás/történet/kép - 10/10/10 :R

    (#56057) Essejó Rögtön beszégyellem magam. Jó régen már, de kb évekig emlegették a fültanúk. Persze csupa nős ember. Asszonyom eljött a műhelybe, én nyakig melóval, és akkor előadta, hogy otthon is kellene majd putrálni, és arra gondolt, hogy... Na itt volt az, hogy a derekas csak váll felett odabökte: Hülyeség... :D Asszem köszönés nélkül hagyott ott :) De szent a béke és azért még mostanság is megkapja a jóizlés határain belül.

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák