Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz s3toraph #42863 üzenetére

    [link]

    Mindegy, inkább lerajzolom az eddig is tökéletesen bevált gány painttel. Ez lesz majd a vízhűtésem, a háromnegyede már megvan hozzá le is teszteltem. Procin, északin, vidin van blokk, a procin és vidin lévő blokkba van a szivattyú mindkettő menni fog. Négy radiátor, mindkét oldalukon ventikkel. Lentről felfele áramló levegővel, mivel bent minden máson bordák vannak. Táp külön életet él. A tartály meg egy Nestea üvegből lett csinálva két rézcsővel.
    A vezérlést egy előlapi szabályzó fogja elvégezni ha lesz rá pénzem egyszer. Egyik csatornán a radik egyik oldalán lévő ventik, szóval négy. A másik csatornán a másik négy venti. A harmadik csatornán a tápventi, a negyedik csatornán a két szivattyú. Örülnék valami olyan szabályzónak amin el lehet menteni a beállításokat két gombra. Idle & load.
    idle 4V 0V 5V 7V
    load 7V 7V 10V 12V
    Hogy ne egyesével kelljen a csatornákat külön felnyomkodni játék előtt meg után, hanem egy gombnyomásra load, utána meg egy gombnyomásra idle.

    A gépházat most hétvégén akarom flexelni a művelethez, van egy másik gépházam annak az oldalából fogom kivágni az új tetőt a gépháznak és arra lesznek rögzítve a radik. Ugyanez alul. Aztán meg kap festést.

Új hozzászólás Aktív témák