Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz FatalEror #40652 üzenetére

    "Mért kellett eladni a mostani lakást?"
    Miért szerinted szülöm én a pénzt? Ha nem adtuk volna el, nem tudtunk volna nagyobbat venni. Mind a két oldalon minimálbéres szülők vannak, ők sem tudnak minket támogatni (és mi is egyszerű közalkalmazottak vagyunk feleségemmel). Így is erőnkön felül teljesítettünk az elmúlt két-három évben, hogy ez összejöjjön, azért voltam/vagyok ennyire aktív a topikban. ;) Egyébként jön a legifjabb "barkács-topik lakó" bő 3 hónap múlva és nem fértünk volna el a cuccokkal (gyerekágy, babakocsi stb.) 24 négyzetméteren, ezért váltottunk. De az új tulajdonosok nagyon jól jártak a lakással, még ha át is szabták rendesen.

    "Amúgy meg gondolj bele,hogy mennyivel rosszabb lenne,ha nem tudnád kifizetni az autót, persze nem kellemes érzés, de így azért mégis csak jobb." Ez igaz, csak éppen 1,5 évi megtakarításom ment a levesbe.

    "Meg akkor a mostani a lakást is szétveritek?"
    Első körben nem (pénzünk sincs rá), de azért festés, apróbb javítások, zárak cseréi, ablakok felújítása stb. most is lesz. Aztán majd szép lassan természetesen ezt is alakítgatom, hogy szép (szebb) és otthonos legyen. :K

    Satyricon: akkor nem köszi. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák