Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    hátha valaki tudja.

    fontos:
    nem találgatós. jó lenne, ha pontos lenne a válasz.... :R

    vga nyákokon a gpu hűtőt tartó csavarok furatának átmérője mennyire egységes?
    pl. az accelero xtreme plus-hoz 3mm-es csavarokat adnak. az alap lefogatóhoz is, (asszem valami atihoz való?), és a gtx480 kit-hez is.

    építhetek-e erre általánosan? :F

    mert elég vicces lene, ha tervezek a gpu hűtő blokkjához egy különböző fuattávra felfuratolt, és menetezett x pántot, és a hozzá tartozó 3mm-es csavar nem megy át a nyákon, mert kisebb a nyákon a furat...

    itt persze nem az alsó kategóriás és régi vga-kra gondolok, ahol 2 db. lyuk van, amin rugós bütyök felfüggesztés van. a normál, 4 furatos rögzítés érkekel.

    és ugyanígy érdekelne, mi a helyzet az alaplapoknál a cpu hűtő rögzítő furatok átmérőjével. természetesen az inteles furatok méretére gondolok. ott egységes platformonként?
    mert én 775-nél, ahol pöckös rözítés van, (pl. htx2, mini ninja), levágtam, és 4mm-es átmenő csavarokkal oldottam meg. a többinél, (1366, 1155, 156, meg amennyi van...), egyésges a furat átmérő?

    nagyon köszönöm, ha valaki ezt pontosan tudja....
    (még 1x: nem találgatós a dolog, mert nagy szívás, ha téves választ kapok.)

    :R

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák