Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Nagy hangfalvásárlási dilemmában vagyok. Filmnézéshez szeretnék valamit, de még konkrétan nem tudom mit. Van két szerintem nagyon jó minőségű hangfalam erősítőn és szeretnék valamit mellé. Csak nem tudom hogy 5.1-et vegyek, vagy csak egy aktív mélynyomót. Pénzem az nincs sok, szóval amiket eddig az elérhető árkategóirában láttam:
Yamaha aktív mélynyomók (20 és 30ezer között van pár)
Yamaha NS-P110 Házimozi Hangsugárzó Szett
Creative P5800 vagy a T6100Kb max 30ezer Ft-ért(jobb ha olcsóbb - ezért is került első körben szóba pl a creative, de ha valami nagyon jó az árához képest akkor természetesen ne tartsátok magatokban
) ezek közül melyiket érné megvenni, illetve valami mást? Nem igazán a hangerő, hanem sokkal inkább a minőség a lényeg. Ami most van hangfalam az zenehallgatásra tökéletes, filmre is nagyon jó (mélyhangokat is egész szépen megszólaltatja), de szeretnék mellé valamit a jobb hatások érdekében.
Az árakat a netdepo-ban néztem főleg, hogy legyen viszonyítási alapom.
Szerk.: Az erősítőmre már többet nem lehet rákötni, csak az a két hangszóró ami rajta van és annyi. Egy minihifi, de meglepően jó erősítővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest