Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manson^
tag
-
Manson^
tag
Sziasztok!
Gtx 770 videókarim volt és egy asus xonar dgx hangkártyám, hibátlanul működtek. A vga-t lecseréltem egy gtx 1070-re, azóta halk zúgás (gerjedés?) jön a hangkártyámból (fejhallgatóval használom). A hangkártya közvetlenül a vga fölött van, közel egymáshoz, egyiket sem tudom másik slotba rakni. A gépet próbáltam másik aljzatba dugni, de ugyanaz. Másik fülessel is zúg, a füles más lejátszóval jó.
Minél jobban terhelem a vga-t, annál erősebb a hang. Bizonyos játékokban a vsync-et bekapcsolva illetve az fps-t 30-ra korlátozva halkabb lesz. Windowsban scrollozva is hallható halk nyöszörgés. Emellett szól a hangkártya megfelelően, de az alap zúgás ott van.
Mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest