Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Babetta-X

    senior tag

    Sziasztok! Bepofátlankodnék a topicba, bár nem vagyok kifejezett gyúrós, inkább saját kedvtelésből futok, edzegetek, nincsen konkrét testépítő célom, mégis két olyan kérdésem van, amiben szeretném hozzáértők segítségét kérni.
    Az egyik, hogy kézi súlyzóval szoktam oldalemelést végezni, kb 10kg-vel, nem erőlködöm, csak kényelmesen. Namost a fő problémám, hogy a bal vállam az utóbbi pár hónapban nagyon kattog, roppan vagy nem is tudom mit csinál, de rossz hallani. Folyadékot iszok eleget, próbálok a tartásra is figyelni, csinálom sokféleképpen, eleinte volt olyan helyzet, amiben nem adott semmi rendellenes hangot, de már sajnos nincs. Fájni nem fáj, csak gondolom nem tesz jót. Mit lehet tenni, hogy ez elmúljon, vagy mi ez tulajdonképpen? :)

    A másik kissé laikus kérdésem, alsó hasizmot mivel erősítetek? Felülésezem rendszeresen, a felső hasizmom már úgy ahogy kitapintható még a hájam ellenére is, ellenben alsó hasizmom egyenlő a nullával. Bordásfalam, húzódzkodóm nincs, de ha tudnátok ajánlani pár otthon elvégezhető jó gyakorlatot, azt megköszönném.

    Válaszotokat, segítségeteket előre is nagyon köszönöm. Tudom, hogy a kockahas nagyja étrend, erre jelenleg nem tudok odafigyelni, maximum, hogy keveset egyek, de ez sem túl célravazető :) :))

Új hozzászólás Aktív témák