- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz BÁ Nutrition #2799 üzenetére
Az a baj a belmagasság miatt nem tudok semmilyen hátas, húzódzkodós gyakorlatot végezni. Van egy sima fekpadom meg kézi súlyzóim azzal dolgoztam ezidáig, idén szeretnék valami jobbat, csak nem akarom potyára megépíteni, ha utána hazavágja a gerincemet vagy ilyesmi
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Babetta-X #2801 üzenetére
nem muszáj ott húzódzkodnod.
ha a felhúzás sem megy már a belmagasság miatt akkor bizony felejtős a helyiség.
ennyi erővel akkor se oldalemelés, se állva bicó, se guggolás...csak fekpad nem elég
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #2802 üzenetére
Miért ne menne oldalemelés, álló bic meg a guggolás?
Hátazáshoz meg egykezessel/kétkezessel döntött törzsű evezés, esetleg T-rudas evezés, felhúzás. Itthon szoktam kétkezes egyik végére felpakolni és döntött törzsűt csinálni, gyakorlatilag olyan, mintha egy súlyos kart kellene felhúznod majd leengedned. Szóval az evező/fűrészelő gyakorlatokat lehet variálni, ha nincs gép.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Manitou
veterán
Kezd ellaposodni a topic. Boxer hol van ?
-
Ijk
nagyúr
Mai csirke mellé betoltam egy szál hurkát, jól esett.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Manitou
veterán
A drog rossz értem?
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #2814 üzenetére
Gép nem fér be oda, de amiket írtam, ahhoz nem kell gép, bárhol lehet csinálni.
Egyébként meg nem vagyok kém (scitec)
szal kuss
vagy küldöm az R2D2-t!„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
válasz philoxenia #2818 üzenetére
Gyönyörű, ez a fogyókúra eredménye, semmi izom csak a bőr meg a kevés zsír lóg rajta.
"Ugyan szemmel láthatóan Naomi Wattson egy felesleges kiló sincs."
Ebből látszik hogy akik ezeket a cikkeket gyártják, az égvilágon semmihez nem értenek.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
ludsimon
veterán
Hát gyerekek!
Azt mondom ne koxoljatok!
Valami elképesztő milyen kanos vagyok tőle, pedig 1 napja szedem és minden pillanatba azon jár az eszem. DD
Brutal Anadrol
Valaki tapasztalat?Azért szedem, mert olvastam, hogy van akinek 2 hét alatt 3 kg izom jött fel ennek a segítségével (meg persze normális étkezés).
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Boxer001
veterán
Reggelt pateszok.
Kisütöm a csirkémet, meg főzök rizst, aztán megyek lábazni.
Valaki lábazott már idegbetegen? Edzés előtti vegyszer hiányában, de kissé idegbajosan indulok neki, szerintem szétbahok mindent. -
Sotho
őstag
Buta gyúrósok, ludmilla tudja hogy nem kox csak viccelt yááy
-
ludsimon
veterán
Konkrétan elég sok mindent szedek mostanában és a kamasz kort már kinőttem pár éve..
Power Protein , Creatine Ph-X, Brutal Anadrol
Hát már ne is haragudjatok meg, de amire azt írják, hogy 1 hónapnál tovább nem szabad szedni, mert szétbassza a májat az nálam erősen a kox kategória...
1 hónapja kezdtem (1,5 hete szedek étrend-kiegészítőket is) és nem testépítő vagyok, 185 cm, vékony alkat. Nem a kigyúrt felsőtest a cél. konkrétan comb, vádli növesztés a cél, de természetesen felső testre is kondizok. heti 2x comb, vádli, 1x felsőtest, többi kerékpár és 1 nap pihenőnap.
74 kg vagyok mikor versenyidőszak van. Most brutál módon változik napról napra. 75-76 de volt már 78 kg is a napokban. (sz**ás után, reggeli méréssel).
[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
ludsimon
veterán
válasz spammer #2844 üzenetére
Ok. Akkor nem kox. Rosszul fogalmaztam. Hosszú távon ha alkalmazza az ember ártalmas a májra. Van még 80 kapszulám, ezt elfogyasztom, mert gyönyörűen jönnek fel a kg-ok és utána abbahagyom.
Attól félek 85 kg leszek alapozó időszak végére ami nem lenne jó, bár 5 kg tavasszal úgy is lemegy kb ~ 2-3 hét alatt, akkor már se kondi, se protein se semmi nem lesz csak sima rendszeres, normális étkezés és kerékpáros edzések.
undefined
-
spammer
veterán
válasz ludsimon #2846 üzenetére
De ugye nem azt mondod, hogy ez a sok kiló, ami jön fel, mind izom?
Bár a terméklapon a véleményeket elnézve, lehet, hogy mégis gogsz
"Nagyon jó termék ajánlom mindenkinek! Mintha szemest szednék, csak ez legális. Peatbull vagyok tőle "
"Most kezdtem el a második kúrát és valami hihetetlenül durva a cucc.. Nagyon szétvág. Érezhető a teljesítmény növekedés, a szexuális vágyat nagy mértékben fokozza. Mikor elkezdtem a legelső kúrát, akkor éreztem csak igazán hogy mekkorát üt .. ismételten szedem és megint csak olyan mint egy lórúgás Agresszív is lettem tőle"
És még csak nem is szkájtek Ha azt mondjátok, hogy ennyire jó, akkor jövő évben lehet, hogy lenyomok egy "kúrát"
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest