Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Sajnos már Neuro kitiltott a topicból is, és a szeróról is.
De nem gond. Most találtam kormányt a vaterán, és a gridbe vetem magam. Jönnek az új szervezések, a délutáni nagy gurulások.Az rfactort meg a magam kedvére egyedül fogom gyakorolni. Én élvezem, ha megyek 100 kört, és az időt figyelem.
Újra aktiválva lett, csak sajnos közben elmérgedt a viszonyunk. Én már a kezdetek óta nem akartam elfogadni, hogy miért kell elvenni azt, amit a programozók bőkezűen beleraktak.
Persze van olyan PH szerver is, ahol mindent szabad, de megértem azt is, ahol katonás szigort alkalmaznak.
Én amit a PH grid keretein belül szervezek, abba semmi megkötést nem vezetek be.
Felnőtt emberek nem mind szeretik a kötött dolgokat.Csak és kizárólag a lebonyolításhoz hozok szabályokat. De hát ízlések és pofonok.
De a megszoksz, vagy megszöksz nekem nem jön be. Meg nem értem miért kell döntéseket hozni valamilyen ügyben, vagy ha mégis, miért kell napokig harcolni, hogy bebizonyítsa az ember, hogy valaki(k) rossz döntést hoztak.
De tisztelem, és köszönöm azt a munkát, amit ebbe a játékba, és versenybe egyesek belefektettek.
Nincs bennem harag, és ha valakit megbántottam volna bocsánatot kérek.Nem azért írtam neked, mert veled akartam megbeszélni, csak mégis neked címeztem. Bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dolce Gusto
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest