Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kokeny92

  tag

  Sziasztok,

  személy szerint nem találtam ilyen témát még, csak elveszve egy két hozzászólásokat itt ott. De ha nem így van elnézést mindenkitől. :) ez szerintem alkalmas lehet formázási megoldások, ötletek megosztására.

  Azért nyitottam az új témát, mert segítséget szeretnék abban kérni, hogy van-e arra lehetőség az űrlap és a táblázat között, hogy ha csinálok egy űrlapot amit automatikusan feltölt a táblázatba, és én azt a táblázatot formáztam feltételes formázással. pl ha az F3-ban igen szerepel akkor más szín stb, jobbra zárt, betűtípus- méret.
  Ezeket a formázásokat nem tartja meg, ha űrlapon kitöltésével töltöm fel a táblázatot.

  Üdv Kökény

 • RGabesz

  újonc

  Sziasztok!

  Google táblázatot szeretnék megosztani több gmail-os címmel, változó tulajdonságokkal.
  Azt szeretném, ha első körben a megosztás csak olvasható lenne, viszont bekerülne mondjuk az A oszlopba a látogató email címe. A szerkesztést a tulajdonos a táblázaton belül hagyhatná jóvá (email cím színezése, B oszlopban pipálással vagy egyéb más úton).
  Az első kérdésem, hogy hogyan osszam meg a táblázatot (link alapú megosztás, egyéni meghívások, csak olvasható vagy szerkesztheti is)?
  Próbálkoztam többféle úton, de az onOpen(e) függvényben amikor meghívott nyitja meg a táblázatot Session.getActiveUser().getEmail() mindig üres (amikor tulajdonos nyitja meg a táblázatot, akkor rendesen megjön az email cím).
  Második kérdésem,hogyan oldható meg, hogy a meghívott felhasználók amikor a scriptet futtatják (megnyitják a dokumentumot), akkor is kapjak emailcímet? :F

  Üdv.
  RGabesz

 • SunMount3r

  veterán

  Hello!

  Hát, nem tudom ki fogja egyáltalán a Topic-ot most bekattintani, de reménykedem.

  A problémám a Google Forms-al van: A válasz kiértékelő oldalon nagyon szűkre van "összehúzva" a felület, ezért az egyes kérdések nem láthatóak teljesen, csak csonkolt formában: [link] -> Nincs e valami mód rá, hogy ez rendesen nézzen ki? :F Így elég "amatőr" és áttekinthetetlen az egész.

  Vagy ha más lehetőség nincs, akkor tudnátok ajánlani valami tuti online kérdőív szerkesztőt a célra, amivel nincsenek ilyen problémák?!

  Előre is köszi! :)

Hozzászólok Aktív témák