- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10614 üzenetére
Ez a külön keresőablak dolog már a megjelenés óta nincs a Chrome-ban, aminek mondjuk Én örülök. Ugye ezért is jött az Instant Search, ami véleménye szerint elég hasznos funkció.
-
spammer
veterán
válasz
Dark Archon #10614 üzenetére
Popup-os keresőablak bővítmény van, ami tud több keresőszolgáltatást is kezelni [link] Normál kereső doboz, mint a többi böngészőben szerintem nincs (szerintem nincs rá lehetőség Chromeban). szerk: ja akkor ez lehet olyan, mint a plugines, akkor ez gondolom nem jó neked. Pedig szerintem más megoldás nincs
Oldalon belüli keresőablak nyitva tartására nem tudok én sem megoldást, de félmegoldásként használható a type-ahead-find , ezzel nem kell újra megnyitni a kereső ablakot, hanem ahogy gépelsz már keres is az oldalon belül. F3-mal vagy más gombokkat pedig lehet léptetni a találatok között (vannak beállítási lehetőségei, pl. text vagy link keresés stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged