Új hozzászólás Aktív témák
-
zonaporkolt
tag
Udvozletem!
DS3 eseteben milyen hibara utalhat, hogy az XP neha az inditokepernyonel tolt-tolt es nem butul be? (a gep "gyari" BIOS beallitasokkal uzemel)
2GB RAM van a gepemben. a zuhano RAM arak miatt elgondolkodtam, hogy +2x512MB-t veszek bele. kerdesem: erdemes-e egyaltalan 2GB-nal tobbet beletenni? ha jol emlexem (a memoriaslotok rakoncatlankodasa miatt) csokken a tuningpotencial? egyaltalan manapsag mi miatt erdemes 2GB RAM-nal tobbe beruhazni?
-
zonaporkolt
tag
Sziasztok!
DS3-as lapom Gigabyte Audio "felulete" neha rakoncatlanul kivagja az "egy jack dugot eltavolitottak" szoveget, holott a kutya nem tavolitott el semmit. Egy Logitech-es fules log rajta, illetve egy par hangszoro. Mi lehet a "hiba" oka?ps. Ugyan most mar letiltottam az elougro ablakait, am attol meg a fenti kerdes (hiba) fennall!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest