- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
válasz Chuck Norris #41420 üzenetére
minek kéne szuperálnia? Edzés inditás és leállítás ugyanugy gomb mint a forerunneren, csak a képernyők (lap, illetve a teljes kijelzős pulzusn váltás van érintőképernyővel.) Amúgy meg van olyan kesztyűm amivel működik, sőt még a síkesztyűm is olyan
A kijelzőt pedig le lehez zárni hogy véletlen se piszkáld akaratlanulabszolut nem bántam meg h nem forerunnert vettem. Ha azt vettem volna csak a 945 (200k) jöhetett volna nálam szóba, a többi "női méret", az meg több mint 2x ennyi lett volna, mivel a vivoactive 4-et joy kuponnal 89ért vettem navigatettől.
Ha esetleg meg triatlonra adom a fejem, akkor lecserélem majd vmi fenixre, de jövőre csak alapozok (elkezdek úszni és bringázni). A cél 2020-ra: félmaraton teljesítése (tudom másnak ez lóf@fasz, de nekem nagy dolog, az elmúlt húsz évben 5km-t se futottam , aztán mostmár standardan futom a 10-et .
2021ben meg triatlon a cél[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest